Tüm Kategoriler

ANASAYFA>Haberler>Şirket Haberleri

SQT-Sunshine Biyo-Teknoloji 2019 Vitafoods Asia Fuarı Başarıyla Tamamlandı.

Tarih: 2019-09-26

5 adresinde: 00 adresindeki 26 öğleden sonra, 9th Vitafoods Asia 2019 fuarı, Singapur Uluslararası Fuar Merkezinde tamamlandı.

Vitafoods Asia, sektörün ziyafeti ve hasat yolculuğu olan Asya'nın bir numaralı beslenme ve sağlık ürünleri fuarıdır.

Bu fuarda firmamız 300 müşterisinden daha fazlasını aldı. Pek çok alıcı profesyonel iş hizmetlerimizden geçti ve mükemmel ürün bilgileri çok memnundu, serginin tüm örnekleri müşteriler tarafından alındı. Ayrıca şirketimiz, müşteri arkadaşlarından çok sayıda değerli yorum topladı.

Şirketimiz on yıldan fazla bir süredir bitki ekstraktına odaklanarak bir bütün olarak geliştirme, araştırma ve satış konusunda kararlıdır. Son yıllarda, şirketimiz mükemmel ürün kalitesi elde etmiş ve Avrupa ve Amerika'daki satış ağımızı daha istikrarlı hale getirmiştir. Gelecekteki çalışmalar için mahkumiyet ve kararlılıkla doluyuz. Şirketimiz, yeni ürünlerin araştırılmasını ve geliştirilmesini desteklemeye ve temel ürünlerini oluşturmaya devam edecektir. Müşterilerimizin her birine hizmet verin. Müşteri memnuniyeti, ileriye gitmemiz için itici güçtür! Burada, desteğiniz için müteşekkiriz, müşterilerimiz!

Sonunda, bu serginin başarı dolu olmasını diliyorum ve her arkadaşımın hasatının dolu olmasını diliyorum. Teşekkürler!