EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Humbje Pesha

Produkte te ndryshme

Ekstrakt fletësh Lotus

Nr Katalogu: QT160818045
Pamje (s): 872

Emri i produktit: Ekstrakt i gjetheve Lotus
Emri Latin: Nelumbo nucifera Gaertn.
Përbërësit aktivë: Nuciferine & flavonoids Total
sinonime: Lotus Sacred, lotus Indian, arrowot kinez, fasule egjiptiane
Pamja: pluhur i lehtë i verdhë-kafe
Pjesa e përdorur: Fletë
Specifikimet: 2%, 5%, 10% 98% HPLC Nuciferine; 10% 20% UV Gjithsej flavonoids; 10: pluhur 1

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti i gjetheve Lotus, i njohur gjithashtu si alkali i gjetheve të zambakut, nxirret nga gjethet e zambakut të tharë dhe të pulverizuar. Përbërësit kryesorë kimikë janë nukiferina, flavonoidet e gjetheve të zambakut, acidi citrik dhe acidi oksalik. Studimet farmakologjike kanë treguar që gjethet e zambakut kanë laksativ diuretik, toksiciteti gastrointestinal, heqjen e vajit për uljen e lipideve, pastrimin e nxehtësisë dhe efekte të tjera antipiretike, mund të ulin ndjeshëm nivelet e triglicerideve dhe kolesterolit në serum, dhe kanë një efekt shëndetësor të rregullimit të lipideve të gjakut. Përdorimi i gjethes së zambakut për të humbur peshë nuk kërkon një dietë të qëllimshme, pa asnjë efekt anësor në trupin e njeriut.


Emri i produktit: Ekstrakt i gjetheve Lotus
Emri Latin: Nelumbo nucifera Gaertn.
Përbërësit aktivë: Nuciferina
sinonime: Lotus Sacred, lotus Indian, arrowot kinez, fasule egjiptiane
Pamja: pluhur i lehtë i verdhë-kafe
Pjesa e përdorur: Fletë
Specifikimi: 2%, 5%, 10% 98% UV Nuciferine1.Kontrolli i gjatësisë Rregulloni lipidet e gjakut, kodeinën dhe ekspektentuesin Antikoagulant dhe antidot në mjekësi Përdoret për trajtimin e sindromës së nxehtësisë së verës dhe akumulimin e lagështisë;
2.Lota e flotës është bërë e njohur për uljen e lipideve të gjakut dhe trajtimin e mëlçisë yndyrore; Zakonisht kombinohet me kartona, të cilat promovojnë qarkullimin e gjakut dhe ul yndyrnat në gjak, për atë qëllim.
3.Control rregullojë lipidet e gjakut, kodeinën dhe ekspektentuesin, antikoagulant.


1.Aplikuar në fushën e ushqimit, gjethi i zambakut bëhet një ushqim i gjelbër i shijshëm dhe i shëndetshëm

2.Aplikuar në fushën farmaceutike, ai mund të nxisë rritjen e kockave.