EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Humbje Pesha

Produkte te ndryshme

Ekstrakt Green Bean Kafe

Nr Katalogu: QT161014001
Pamje (s): 759

Emri i produktit: Ekstrakt i fasule kafeje jeshile
Burimi Botanik: Coffea Arabica L
Përbërësi kryesor: Acidet klorogjenike
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fara
Pamja: pluhur kafe
Specifikimet: Acidi Chlorogenic 50%
Acidi Chlorogenic 50% (Kafeina <0.1%)
Acidi Chlorogenic 35% (Kafeina6-7%)

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti i fasules kafe jeshile rrjedh nga farat e bimës Rubiaceae, kafe me fruta të vogla, kafe me fruta të mesme dhe kafe me fruta të mëdha. Përbërësi kryesor i tij është acidi klorogjenik, i cili ka funksionet e uljes së presionit të gjakut, anti-tumorit, forcimit të veshkave, anti-oksidimit, etj. Mund të përdoret gjithashtu si një ushqim shëndetësor për ta bërë ushqimin shëndetësor të ëmbël dhe të shijshëm.


Emri i produktit: Ekstrakt i fasule kafeje jeshile.
Burimi Botanik: Coffea Arabica L
Përbërësi kryesor: Acidet klorogjenike
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fara
Pamja: pluhur kafe
specifikimet:
Acidi Chlorogenic 50%
Acidi Chlorogenic 50% (Kafeina <0.1%)
Acidi Chlorogenic 35% (Kafeina6-7%)

1.Afekt antihipertensiv
2.Anti-tumor
3.Avivorizues të veshkave, përmirësojnë funksionimin imunitar
4.Antioxidant, anti-plakje, anti-plakje e muskujve dhe skeletit
5.Anti-bakteriale, anti-virale
6.Të pakta yndyra në gjak, parandaloni abortin
7. Ndihmë për të humbur peshë

1. Suplemente ushqimore
2.Cosmetics
3.Nje produkte ushqyese
4. Përbërësit farmaceutikë