EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Tribulus Terrestris Ekstrakt

Nr Katalogu: QT160818035
Pamje (s): 2562

Emri i produktit: Ekstrakt Tribulus Terrestris
Burimi Botanik: Tribulus terrestris L.
Emri Latin: Tribulus terrestris
Përbërësi aktiv: Saponins, Protodioscin
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Fruta
Pamja: Pluhur i verdhë kafe
Specification: 1%,40%,45%,50%,60%,70%,90%,95% Saponins UV

Na kontaktoni
detajet e produktit

Tribulus terrestris është një bimë lulëzuar në familjen Zygophyllaceae. Shtë një vendas i rajoneve të ngrohta të buta dhe tropikale të Botës së Vjetër në Evropën Jugore, Azinë Jugore, në të gjithë Afrikën dhe në Australinë veriore. Mund të lulëzojë edhe në klimat e shkretëtirës dhe tokën e varfër. Tribulus terrestris është një barishte që është përdorur në mjekësinë tradicionale të Kinës dhe Indisë për shekuj. Ekstrakti Tribulus terrestris që përdoret në shtesa dietike.


Emri i produktit: Ekstrakt Tribulus Terrestris
Burimi Botanik: Tribulus terrestris L.
Emri Latin: Tribulus terrestris
Përbërësi aktiv: Saponins, Protodioscin
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Fruta
Pamja: Pluhur i verdhë kafe
Specifikim:
1%,40%,45%,50%,60%,70%,90%,95% Saponins UV1.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) që lehtëson spazmën e muskujve dhe ngërçet;
2.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) isheminë anti-miokardi dhe isheminë cerebrale;
3.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) konservim depresiv, rregullon yndyrën e gjakut dhe ul kolesterolin;
4.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) që promovon hormonet e gjëndrave seksuale;
5.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) anti-plakje dhe kancer kundër;
6.diuretik, antikalkulues i uretrës, duke zvogëluar rrezikun e gurit urinar
sëmundje dhe çrregullim;
7. promovimi i rritjes së muskujve në mënyrë efikase, duke ndihmuar trupin të jetë i fortë dhe duke lënë muskujt të luajnë një rol të mundshëm.1.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) E aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, ai mund të përdoret si diretikë, enhaner muskulor dhe
agjent afrodiiac;
2.Tribulus terrestris l. ekstrakt / tribulus terrestris ekstrakt (protodioscin) E aplikuar në fushën farmaceutike, mund të përdoret si ilaçi i depresionit
ruajtjen, uljen e yndyrës në gjak, anti-kancerin etj.

Deklarata për jo-rrezatim: Ky përbërës nuk trajtohet nga rrezatimi dhe ETO
Statusi i Kosherit: Kosher KOF-K Parve

Garanton kohën e natyrës: Dy vjet