EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt Tongkat Ali

Nr Katalogu: QT160824005

Pamje (s): 4679

Emri i produktit: Ekstrakt Tongkat Ali
Burimi Botanik: Eurycoma longifolia
Emri Latin: Eurycoma Longifolia Jack
Përbërës aktiv: glikoproteinat përfshijnë eurycomalacton, eurycomanone dhe eurycomanol.
Metoda e provës: TLC / HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë


Na kontaktoni
detajet e produktit

Eurycoma longifolia (e quajtur zakonisht lingkat ali ose pasak bumi) është një bimë lulëzuar në familjen Simaroubaceae, ajo rritet në pyllin e shiut të pacenuar në afërsi të Azisë Juglindore afër ekuatorit dhe ka një pjekuri më të madhe se 5 vjet. Në përgjithësi shpërndahet vetëm në vendet me shi tropikal, origjina është kryesisht Malajzia. Rrënjët e Tongkat Aliut kanë funksione të shumta, është një nga tre thesaret kombëtare të Malajzisë.

Emri i produktit: Ekstrakt Tongkat Ali

Burimi Botanik: Eurycoma longifolia Emri Latin: Eurycoma Longifolia Jack
Përbërës aktiv: glikoproteinat përfshijnë eurycomalacton, eurycomanone dhe eurycomanol.
Metoda e provës: TLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Pamja: Pluhur i imët me kafe të lehta
specifikimet:
10: 1 TLC
100: 1 TLC
200: 1 TLC
1% Eurycomanone HPLC
3% Eurycomanone HPLC
6% Eurycomanone HPLC