EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt Schisandra

Nr Katalogu: QT160818038
Pamje (s): 1336

Emri i produktit: Ekstrakt Schisandra
Burimi Botanik: Schisandra Chinensis (Turcz.) Baill
Përbërësi kryesor: Schisandrins & Schizandrin B
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Fruta
Erë: Karakteristike
Pamja: pluhur kafe
Specifikim:
2% Schisandrinb HPLC
2% , 5%, 10% Schisandrins HPLC

Na kontaktoni
detajet e produktit

Schisandra ka një histori të gjatë përdorimi në mjekësinë e lashtë kineze si një barishte e aftë për të promovuar mirëqenien e përgjithshme dhe për të rritur gjallërinë. Përveç përdorimeve të saj tradicionale për promovimin e energjisë dhe zbutjen e rraskapitjes të shkaktuar nga stresi, skizandra është marrë historikisht për të forcuar organet seksuale, për të promovuar funksionin mendor, për të zbukuruar lëkurën dhe për të trajtuar djersitjet e natës, astmën, kollën dhe pagjumësinë. Schizandrin A nxirret nga farat e Schisandra chinensis. Redukton ndjeshëm apoptozën dhe nekrozën e qelizave, rrit mbijetesën e qelizave dhe zvogëlon përqendrimin ndërqelizor të kalciumit. Mund të veprojë si një ilaç i synuar terapeutik kandidat, i përdorur për isheminë e trurit dhe sëmundjet e ngjashme.

Emri i produktit: Ekstrakt Schisandra
Burimi Botanik: Schisandra Chinensis (Turcz.) Baill
Përbërësi kryesor: Schisandrins & Schizandrin B
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Fruta
Erë: Karakteristike
Pamja: pluhur kafe
Specifikim:
2% Schisandrinb HPLC
2% , 5%, 10% Schisandrins HPLC
Schisandra Polysaccharides 40% UV1.Përcaktimi i efekteve të alkoolit.
2. Mbrojtja e mëlçisë, antibiotikët dhe përmirësimi i mprehtësisë së shikimit.
3.Brain ushqim për qetësimin e sistemit nervor.
4.Trajtimi për palpim, pagjumësi dhe ëndërrimtari.
5.Ndryshimi i lodhjes.
6.Rregullimi i sistemit kardiovaskular dhe përmirësimi i qarkullimit të gjakut.


1.Aplikuar në fushën e ushqimit, është bërë një lëndë e parë e re e cila përdoret në industrinë e ushqimit dhe pijeve
2.Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, është një produkt natyror shëndetësor për të rregulluar gjumin
3.Aplikuar në fushën farmaceutike, me efekt të mirë të trajtimit të hepatitit
4.Aplikuar në industrinë e kozmetikës, ekstrakti i skizandrës që përdoret si përbërës aktivë të produkteve për kujdesin e lëkurës