EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Rhodiola Rosea Ekstrakt

Nr Katalogu: QT160815004
Pamje (s): 1278

Emri i produktit: ekstrakt rhodiola Rosea
Burimi i bimës: ekstrakt rhodiola rosea
Përbërësi aktiv: salidroside, rosavin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: rrënjë / rrjedhin
Erë: charateristic
Pamja: pluhur kafe
specifikimet:
1%, 3% salidroside
Rosavins3% & salidroside1%

Na kontaktoni
detajet e produktit

Rhodiola rosea është rrënja e një bime arktike që është një substancë që rrit rezistencën ndaj stresit fizik dhe mendor. Gjithashtu përmirëson gjendjen shpirtërore, fokusin dhe energjinë fizike ndërsa zvogëlon ankthin. Oneshtë një nga ato barishte të rralla dhe magjike që ka kaq shumë përfitime të larmishme, do të mrekulloheni se si natyra e nënës mund të përqendrojë kaq shumë fuqi shëruese në një bimë të vetme.

Emri i produktit: ekstrakt rhodiola Rosea
Burimi i bimës: ekstrakt rhodiola rosea
Përbërësi aktiv: salidroside, rosavin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: rrënjë / rrjedhin
Erë: charateristic
Pamja: pluhur kafe
specifikimet:
1%, 3% salidroside
Rosavins3% & salidroside1%
Rosavins5% & salidroside2%
Rosavins5%
Ekstrakt Rhodiola Rosea 10: 1 pluhur ekstrakt rhodiola


1. Rritja e imunitetit dhe vonimi i plakjes;
2. Reziston rrezatimin dhe tumorin;
3. Rregullimi i sistemit nervor dhe metabolizmit, duke kufizuar në mënyrë efektive ndjenjën dhe gjendjen e melankolisë, dhe promovimin e statusit mendor;
4. Mbrojtja e arteries kardiovaskulare, dilatuese koronare, parandalimi i arteriosklerozës koronare dhe aritmisë.

1. Zbatuar në fushat ushqimore, përdoret gjerësisht si aditiv funksional i ushqimit;
2. Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, ai mund të përdoret si lëndë e parë në ushqimin shëndetësor, qëllimi është të forcojë imunitetin dhe t'i rezistojë melankolisë;
3. Aplikuar në fushat e kozmetikës, përdoret gjerësisht për të vonuar plakjen dhe lëkurën kompakte;
4. E aplikuar në fushën farmaceutike, përdoret gjerësisht për të trajtuar sëmundjen kardio-cerebrovaskulare.