EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt i kërpudhave Reishi

Nr Katalogu: QT160907015
Pamje (s): 922

Emri i produktit: Ekstrakt kërpudha Reishi
Burimi i bimës: Ganoderma Lucidum Karst
Përbërësit aktivë: Polisaccarides 10% -50% Triterpenoid 1% -6%
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Mushrrom, kërpudhat, kërpudhat, trupi i frutave, miceli
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë jashtë-bardhë deri në kafe
Specifikim:
10%, 20%, 30%, 50% Polysaccharides (Mycelium) UV
Fruta) 30% polisaharide dhe 2% Triterpene UV

Na kontaktoni
detajet e produktit

Reishi (Lingzhi) është emri i një forme të kërpudhave Ganoderma lucidum, dhe i afërmi i saj i ngushtë Ganoderma tsugae, i cili rritet në pyjet veriore Hemlock. Këto dy lloje të kërpudhave me kllapa kanë një shpërndarje në të gjithë botën në të dy rajoneve gjeografike tropikale dhe të butë, duke përfshirë Amerikën e Veriut dhe Jugun, Afrikën, Evropën dhe Azinë, duke u rritur si një parazit ose saprotrof në një larmi pemësh. Ganoderma lucidum gëzon venerim të veçantë në Azi, ku është përdorur si kërpudha medicinale në mjekësinë tradicionale kineze si ilaç bimor për më shumë se 4, 000 vjet, duke e bërë atë një nga kërpudhat më të vjetra që dihet që është përdorur në mjekësi.

Emri i produktit: Ekstrakt kërpudha Reishi
Burimi i bimës: Ganoderma Lucidum Karst
Përbërësit aktivë: Polisaccarides 10% -50% Triterpenoid 1% -6%
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Mushrrom, kërpudhat, kërpudhat, trupi i frutave, miceli
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë jashtë-bardhë deri në kafe
Specifikim:
10%, 20%, 30%, 50% Polysaccharides (Mycelium) UV
Fruta) 30% polisaharide dhe 2% Triterpene UV
Fruta) 50% polisaharide dhe 1% Triterpene UV
Fruta) 20% polisaharide dhe 1% Triterpene UV
Fruta) 10% polisaharide dhe 1% Triterpene UV
Fruta) 10% polisaharide dhe 2% Triterpene UV
(Fruta) 20% polisaharide dhe 3% Triterpene UV
Pluhur Reishi (Fruta) TLC
Pluhur Reishi (Mycelium) TLC1. Rritja e imunitetit dhe vonimi i plakjes;
2. Reziston rrezatimin dhe tumorin;
3. Rregullimi i sistemit nervor dhe metabolizmit, duke kufizuar në mënyrë efektive ndjenjën dhe gjendjen e melankolisë, dhe promovimin e statusit mendor;
4. Mbrojtja e arteries kardiovaskulare, dilatuese koronare, parandalimi i arteriosklerozës koronare dhe aritmisë.


1. Zbatuar në fushat ushqimore, përdoret gjerësisht si aditiv funksional i ushqimit;
2. Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, ai mund të përdoret si lëndë e parë në ushqimin shëndetësor, qëllimi është të forcojë imunitetin dhe t'i rezistojë melankolisë;
3. Aplikuar në fushat e kozmetikës, përdoret gjerësisht për të vonuar plakjen dhe lëkurën kompakte;
4. E aplikuar në fushën farmaceutike, përdoret gjerësisht për të trajtuar sëmundjen kardio-cerebrovaskulare.