EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt i Shellit të Kikirikut 98% Luteolin

Nr Katalogu: QT170822008
Pamje (s): 93

Emri i produktit: Ekstrakt Shelli i kikirikut
Burimi Botanik: Arachis hypogaea L.
Përbërësi aktiv: Luteolin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Shell
Oder: Karakteristike
Pamja: E verdhë-jeshile
Specifikimi: 98% Luteolin

Na kontaktoni
detajet e produktit

Pluhur Luteolin është një molekulë natyrale që njihet si bioflavonoid, që shpesh gjendet në ushqime përfshirë lëvore kikiriku, gjethe artichoke, selino, rozmarinë, etj. Pluhuri Luteolin mendohet se luan një rol të rëndësishëm në trupin e njeriut si një antioksidant. Dhe është një pastrues radikal i lirë, një agjent në parandalimin e inflamacionit, një nxitës i metabolizmit të karbohidrateve dhe një modulues i sistemit imunitar. Gjithashtu, është një frenues i PDE fisfodiesterazës jo selektive, dhe gjithashtu frenon Cot, c-Src, HDAC, Maltase-glukoamylaza, Topo I, PKC ε, Acid yndyror sintetazë, PPAR γ dhe MMP.


Emri i produktit: Ekstrakt Shelli i kikirikut
Burimi Botanik: Arachis hypogaea L.
Përbërësi aktiv: Luteolin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Shell
Oder: Karakteristike
Pamja: E verdhë-jeshile
Specifikimi: 98% Luteolin
Cilësi më e mirë Lëvozhgë PE me 98% Luteolin1.anti-inflamacion.
2.Anti-tumor
3.antiallergic
4. Sëmundja demielinuese inflamatore-inflamatore
5. anti-bakteriale


1. Zbatohet në fushën e ushqimit, që shpesh përdoret si aditivë ushqimi;
2. Aplikuar në fushën farmaceutike, luajnë rolin e anti-inflamacionit;
3. Aplikuar në fushën kozmetike, e bërë shpesh në produktet e humbjes së peshës;
4. Zbatohet në fushën e produkteve shëndetësore, të bëra në kapsula me funksionin e vazodilatimit.