EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Thistle qumësht Ekstrakt

Nr Katalogu: QT160818032
Pamje (s): 1167

Emri i produktit: Ekstrakt i gjembaçit të qumështit
Burimi Botanik: Silybum Marianum
Emri Latin: Silybum marianum
Përbërësi kryesor: 4: 1 ~ 20: 1, 40% ~ 80% Silymarin UV, 30% Silybin + Isosilybin
Metoda e provës: HHPLC / UV / TLC
Pjesa e përdorur: E tërë
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë
Specifikim:
80% Silymarin UV (Aceton

Na kontaktoni
detajet e produktit

Gjemba e qumështit (Silybum marianum) është përdorur për 2,000 vjet si një ilaç bimor për një sërë sëmundjesh, veçanërisht problemet e mëlçisë, veshkave dhe fshikëzës së tëmthit. Disa studime shkencore sugjerojnë që substancat në gjembaçin e qumështit (veçanërisht një flavonoid i quajtur silymarin) mbrojnë mëlçinë nga toksinat, duke përfshirë ilaçe të caktuara siç është acetaminofeni (Tylenol), të cilat mund të shkaktojnë dëmtim të mëlçisë në doza të larta.

Emri i produktit: Ekstrakt i gjembaçit të qumështit
Burimi Botanik: Silybum Marianum
Emri Latin: Silybum marianum
Përbërësi kryesor: 4: 1 ~ 20: 1, 40% ~ 80% Silymarin UV, 30% Silybin + Isosilybin
Metoda e provës: HHPLC / UV / TLC
Pjesa e përdorur: E tërë
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë
Specifikim:
80% Silymarin UV (Aceton
HPLC 50% Silymarin (Etanol, 60% Silymarin HPLC (Etanol
50% Silymarin HPLC (Aceton, 60% Silymarin HPLC (Aceton
80% Silymarin UV (Etanol
40% Silymarin UV (i tretshëm në ujë


1. Ulja e niveleve të kolesterolit.
2. Lehtësimi i dëmtimit të qelizave të shkaktuara nga rrezatimet dhe trajtimet kimoterapike.
3. Zbut rezistencën e insulinës për trajtimin e cirrozës.
4. Ngadalësimi i rritjes së qelizave kancerogjene në kancerin e gjirit, qafës së mitrës dhe prostatës.
5. Parandalimi ose trajtimi i sëmundjes së Alzheimerit.
6. Mbrojtja e mëlçisë dhe anti-oksidimi.
7. Anti-plakje, anti-rrezatim dhe parandalimin e arteriosklerozës.

1. Fusha farmaceutike. përdoret gjerësisht për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme të mëlçisë.
2. Produkte të kujdesit shëndetësor.
3. Ushqim funksional.