EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt i lëvores së Magnolia officinalis

Nr Katalogu: SQT190312
Pamje (s): 39

Emri i produktit: Ekstrakt i lëvores Magnolia Officinalis
Burimi Botanik: Magnolia Officinalis L
Emri Latin: Magnolia Officinalis Rehd. et Wils.
Përbërësi aktiv: Honokiol, Magnolia, hidroksibenzen totale
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Lëvorja
Pamja: pluhur i bardhë i imët
Specifikim:
50%, 98% Magnolol
90% hidroksibenzen total

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti i lëvores Magnolia, përbërës aktivë: honokiol, magnolol, fenol total Magnolia. Përbërësi aktiv i efektit antibakterial të mjekësisë kineze Magnolia Bark. Shtë një kristal i bardhë në formë pluhuri me një relaksim të veçantë dhe të gjatë të muskujve dhe veprim të fortë antibakterial që pengon grumbullimin e trombociteve. Magnolol është një linjinë bioaktive që gjendet në Magnolia officinalis dhe vepron si një frenues TNF-α dhe oksidi nitrik (NO). Paraqet efekt të mundshëm terapeutik në ankth, kollë, dhimbje koke dhe alergji.1. Antioksidant i fuqishëm në sëmundjet kardiovaskulare;
2.Fillojnë rritjen e baktereve dhe infeksionin viral;
3. Lehtëson ankthin, përmirëson gjumin dhe lehtëson pagjumësinë;
4.Anti-tumor dhe anti-kancer;
5.Antinflamator dhe anti-kaner;
6. Mbroni trurin nga sëmundja e Alzheimerit;
7. Kariesi ndër-dentar dhe sëmundja anti-periodontale;
8.Kure zakonin e duhanit.

Klinikisht përdoret kryesisht si ilaçe antibakteriale dhe anti-kërpudhore.