EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt Kava Root

Nr Katalogu: QT160815002
Pamje (s): 948

Emri i produktit: Ekstrakt Kava
Burimi Botanik: Piper methysticum G. Emri Forst Latin: Piper methyticum L
Përbërësit aktivë: Kavalactones, Kawain
Metoda e provës: Pjesa HPLC e përdorur: Rrënjë e thatë
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë
Specifikimet: 30%, 50% Kavalactones HPLC

Na kontaktoni
detajet e produktit

Kava ose kava kava është një rrënjë që gjendet në ishujt e Paqësorit të Jugut. Ishujt ishullorë kanë përdorur kava si ilaç dhe në ceremoni me shekuj. Kava ka një efekt qetësues, duke prodhuar ndryshime të valës së trurit të ngjashme me ndryshimet që ndodhin me ilaçet qetësuese. Kava gjithashtu mund të parandalojë konvulsione dhe të relaksojë muskujt. E përgatitur tradicionalisht si çaj, rrënja e kava është gjithashtu e disponueshme si një shtesë dietike në forma pluhuri dhe tretësire (ekstrakt në alkool).


Emri i produktit: Ekstrakt Kava
Burimi Botanik: Piper methysticum G. Emri Forst Latin: Piper methyticum L
Përbërësit aktivë: Kavalactones, Kawain
Metoda e provës: Pjesa HPLC e përdorur: Rrënjë e thatë
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë
Specifikimet: 30%, 50% Kavalactones HPLC

1. Ekstrakti Kava ka funksionin e kancerit, ekstrakti i leshterikut duket se vret qelizat e kancerit të prostatës në kulturë.
2. Ekstrakti Kava mund të përdoret për humbje peshe, ekstrakti i leshterit mund të promovojë humbje peshe duke zvogëluar akumulimin e yndyrës dhe ushqimeve të tjera shëndetësore.
3. Ekstrakti Kava është një shtesë shtesë diete. Ekstrakti i Kelp mund të përdoret si agjentë ngjyrosës ushqimi.
4. Ekstrakti i Kavës ka efekte të forta anti-diabeti.
5. Ekstrakti i Kavës është i dobishëm për progesteronin anti-oksidues.

Ekstrakti 1.Kava aplikohet gjerësisht në pijet shëndetësore
2. Përdoret kryesisht në largimin e tensionit dhe stresit dhe lehtësimin e tonit muskulor. Kava PE shpesh konsumohet gjatë përgatitjes së kava si një çaj bimor, i përgatitur duke kulluar një përzierje uji dhe rrënjë të copëtuar, grumbulluar, të tharë dhe / ose trungje.
3. Bimë gjithashtu mund të përtypet si pjesë e kësaj metode përgatitjeje. Enzimat në pështymë do të ndikojnë në produktin përfundimtar.