EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Produkte te ndryshme

Ekstrakt i barërave të dhive me brirë

Nr Katalogu: QT160824004

Pamje (s): 4820


Emri i produktit: Ekstrakt barishtor i dhisë me brirë
Burimi Botanik: Epimedium brevicornum Maxim
Emri Latin: Epimedium Linn.
Përbërësi kryesor: 10% —98% Icariin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: gjethe
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur kafe ose i bardhë
Specifikimet: 5% 10% 20% 40% Icariin


Na kontaktoni
detajet e produktit

Epimedium, i njohur gjithashtu si wort shterpë, kapela e peshkopit, krahët zanash, barërat e këqija të dhisë, barishte e qengjit rozë, bari i viçit të randës, është një gjini e bimëve të lulëzuar në familjen Berberidaceae, janë endemike në Kinë, me numër më të vogël diku tjetër në Azi. Bima përmban icariin, i cili është një frenues PDE5 si sildenafil, përbërësi aktiv i Viagra. Prandaj përdoret si trajtim bimor për mosfunksionim ngrerë.

Përshkrimet e produkteve

Emri i produktit: Ekstrakt barishtor i dhisë me brirë
Burimi Botanik: Epimedium brevicornum Maxim
Emri Latin: Epimedium Linn.
Përbërësi kryesor: 10% —98% Icariin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: gjethe
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur kafe ose i bardhë
Specifikimet: 5% 10% 20% 40% Icariin

1. Përmirësimi i funksionit të gjëndrës seksuale, rregullimi i nervit endokrin dhe stimulimi i nervit shqisor;

2.Përforcimi i sistemit imunitar, promovimi i vazodilimit, heqja e stazës së gjakut;

3.Regjistrimi kardiovaskular, ai ka funksion domethënës anti-hipotension;

4. Plakje antike, duke përmirësuar metabolizmin e organizmit dhe funksionimin e organeve;

Mbajtja e efektit anti-bakterial, anti-virus dhe anti-inflamator.

1. Fusha farmaceutike

2. Aditivë të ushqimit dhe pijeve

3. Fusha e produkteve të kujdesit shëndetësor