EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakti i farës së Griffonia 10% 30% 95% 98% 5-HTP

Nr Katalogu: QT160907018
Pamje (s): 93

Emri i produktit: Ekstrakt i farës Griffonia
Burimi Botanik: Griffonia thjeshticifolia
Përbërësi aktiv: 5-HTP (5-hidroksirryptofan)
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fara
Oder: Karakteristike
Pamja: Off-bardhë
Specifikimi: 10% 30% 95% 98% 5-HTP

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti i farave Griffonia 5-HTP i nxjerrë nga bimët në Afrikë, ka aftësinë të rrisë tolerancën e dhimbjes, të shkaktojë gjumë dhe të ndikojë në mënyrën se si perceptohet uria. Rrit prodhimin e serotoninës në gjakun e njeriut duke rritur natyrshëm nivelin e serotoninës. 5-HTP (L-5-Hydroxytryptophan) mund të ndikojë në tru. 5-HTP është një ndërmjetës në biosintezën e serotoninës nga triptofani. Mund të përdoret si një antidepresant antepileptik dhe antidepresiv. Molekulat e shumë shtojcave dhe ilaçeve të tjera janë shumë të mëdha për të kaluar nga qarkullimi i gjakut në tru, dhe molekulat e 5-HTP janë mjaft të vogla për ta bërë këtë.
Aktualisht, 5-hidroksirryptofani është përdorur gjerësisht në kompanitë kryesore të produkteve të kujdesit shëndetësor në Evropë dhe Amerikë.


Emri i produktit: Ekstrakt i farës Griffonia
Burimi Botanik: Griffonia thjeshticifolia
Përbërësi aktiv: 5-HTP (5-hidroksirryptofan)
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fara
Oder: Karakteristike
Pamja: Off-bardhë
Specifikimi: 10% 30% 95% 98% 5-HTP1.5-HTP mund të rrisë sasinë e serotoninës të prodhuar nga qelizat e trurit, e cila është e dobishme për funksionimin e trurit.
2. Ulja e stresit dhe përmirësimi i gjumit
3. Me humbje peshe, varësi, lehtësi të sindromës paramstruale (PMS), trajtim të migrenës dhe funksione të tjera.


1. Përdoret si anti-depresion, qetësues
2. Produkte të kujdesit shëndetësor