EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt xhenseni

Nr Katalogu: QT160818007
Pamje (s): 2345

Emri i produktit: Ekstrakt rrënjë xhensen
Burimi i bimës: xhensen Panax / Panax Ginseng CAMey
Përbërësi kryesor: xhensenosides, polysaccharide
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Rrënjë / rrjedhin / gjethe
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë

Na kontaktoni
detajet e produktit

Xhenseni është një bimë që karakterizohet nga një rrënjë mishi dhe një kërcell i vetëm me gjethe ovale të gjelbërta. Ashtë një bimë shumëvjeçare që mund të jetojë më shumë se një shekull. Ekstrakti i xhensen zakonisht rrjedh nga rrënja e kësaj bime. Si një shtesë bimor, ekstrakti është çmuar prej kohësh për reputacionin e tij që ka veti anti-inflamatore, anti-kanceroze dhe antioksiduese. Përdoret gjithashtu në trajtimin homeopatik të kushteve, duke përfshirë depresionin, stresin, epsh të ulët, dhe orderrregullimin e hiperaktivitetit të deficitit të vëmendjes (ADHD). Xhensenosidet, të njohura edhe si panaxoside, të cilat janë një klasë e glukozideve steroide, dhe saponins triterpene, që gjenden ekskluzivisht në gjininë bimore Panax (xhensen). Rrënja, organi që përdoret më shpesh, përmban komplekse saponin. Këto shpesh ndahen në dy grupe: grupi Rb1 (karakterizohet nga prania protopanaxadiol: Rb1, Rb2, Rc dhe Rd) dhe grupi Rg1 (protopanaxatriol: Rg1, Re, Rf, dhe Rg2). Rg3 mund të veprojë në fazën G2 të ciklit riprodhues të qelizave, të pengojë sintezën e proteinave mitotike dhe ATP në qelizat e kancerit, të ngadalësojë përhapjen e qelizave kancerogjene, të frenojë infiltrimin e qelizave kancerogjene, të pengojë metastazën e qelizave tumorale, të promovojë apoptozën e qelizave tumorale, etj. dhe pengojnë rritjen e qelizave Tumore.

Emri i produktit: Ekstrakt rrënjë xhensen
Burimi i bimës: xhensen Panax / Panax Ginseng CAMey
Përbërësi kryesor: xhensenosides, polysaccharide
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Rrënjë / rrjedhin / gjethe
Erë: Karakteristike
Pamja: Pluhur i verdhë i lehtë
Specifikim:
90% Rg3
3% 5% 10% Ginsenoside totale (Rrënjë) HPLC
20% 50% 80% Xhensenoside Gjithsej em Rrjedhin dhe gjethe) UV
【EP】 3% 5% 10% 20% HPLC Gjithsej xhensenoside (Rrënja
【EP】 20% 50% 80% UV Total xhensenoside em Rrjedh dhe gjethe