EN
Të gjitha kategoritë

Ballina>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Epimedium Ekstrakt

Nr Katalogu: QT160824004
Pamje (s): 1868

Emri i produktit: Ekstrakt Epimedium
Emri Latin: Epimedium Linn.
Përbërësi kryesor: 10% —98% Metoda e provës së Ikariinës: HPLC
Pjesa e përdorur: gjethe Ere: karateristike
Pamja: Pluhur kafe e lehtë ose e bardhë
specifikimet:
10% , 20% Icariins
5%, 10%, 20%, 40% Icariin

Na kontaktoni
detajet e produktit

Epimedium, i njohur edhe si barrenwort, kapela e peshkopit, krahët zanash, barërat e këqija me dhi, barishte e qengjit rozë, bari i randës së viçit, është një gjini me bimë të lulëzuar në familjen Berberidaceae, janë endemike në Kinë, me numër më të vogël diku tjetër në Azi. Bima përmban icariin, i cili është një frenues PDE5 si sildenafil, përbërësi aktiv i Viagra. Prandaj përdoret si trajtim bimor për mosfunksionim ngrerë.


Emri i produktit: Ekstrakt Epimedium
Emri Latin: Epimedium Linn.
Përbërësi kryesor: 10% —98% Icariin
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: gjethe Ere: karateristike
Pamja: Pluhur kafe e lehtë ose e bardhë
specifikimet:
10% , 20% Icariins
5% , 10% , 20% , 40% Icariin

1. Përmirësimi i funksionit të gjëndrës seksuale, rregullimi i nervit endokrin dhe stimulimi i nervit shqisor;
2.Përforcimi i sistemit imunitar, promovimi i vazodilimit, heqja e stazës së gjakut;
3.Regjistrimi kardiovaskular, ai ka funksion domethënës anti-hipotension;
4. Plakje antike, duke përmirësuar metabolizmin e organizmit dhe funksionimin e organeve;
Mbajtja e efektit anti-bakterial, anti-virus dhe anti-inflamator.

1. Fusha farmaceutike
2. Aditivë të ushqimit dhe pijeve
3. Fusha e produkteve të kujdesit shëndetësor