EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt Militaris Cordyceps

Nr Katalogu: QT160818041
Pamje (s): 1045

Emri i produktit: Ekstrakt Militaris Cordyceps
Emri Latin: Lagelstroemia indica L
Metoda e provës: HPLC UV
Pjesa e përdorur: Mikeli ose trupi frutdhënës
Pamja: Pluhur i verdhë kafe
Specifikim:
20%, 50% polisaharide UV
10%, 20%, 30%, 40%, 50% Mycelium Polysaccharides UV
1%, 5% Cordycepin HPLC

Na kontaktoni
detajet e produktit

Në mjekësinë tradicionale kineze, cordyceps sinensis konsiderohet se sjell dobi të kanaleve të mushkërive dhe veshkave. Përdoret zakonisht nga i moshuari në Kinë si një lloj "super xhensen" për përtëritje dhe qëndrueshmëri. Polysaccharide e parë Cordyceps fitoi njohjen në fushën e shkencës mjekësore në fillim të viteve 1990. Një ekip vrapuesish kinezë shkatërruan nëntë rekorde botërore në kampionatin e pistave dhe fushave të mbajtura në Gjermani. Trajneri i ekipit më vonë ia atribuoi këtë sukses përdorimit të ekipit të një toniku të bazuar në polisaharide Cordyceps që rrit nivelet e energjisë, gjallërinë, qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë në trup. Kështu që rezultoi që Cordyceps të jetë një nga shtesat më të larta të përdorura nga sportistët e botës sot.


Emri i produktit: Ekstrakt Militaris Cordyceps / Ekstrakt i Mikeliumit Cordyceps / Ekstrakt gruri i krimbit
Emri Latin: Lagelstroemia indica L
Përbërësi kryesor: polisakaridi kordyceps nga ekstrakt Cordyceps
Metoda e provës: HPLC UV
Pjesa e përdorur: Mikeli ose trupi frutdhënës
Pamja: Pluhur i verdhë kafe
Specifikim:
20%, polisakaride 50%
10%,20%,30%,40%,50% Mycelium Polysaccharides
1%, 5% Cordycepin

1. Cordycepin ka efekte anti-tumorale, kundër plakjes.
2. Cordycepin ka efekte antivirus, antibiotik.
3. Cordycepin rregullon imunitetin.
4. Cordycepin mund të ndihmojë metabolizmin tuaj të funksionojë më mirë dhe të pastrojë radikalen e lirë.
5. Cordycepin gjithashtu anti-leucemia dhe antisepsis, efektet anti-inflamatore.

1.Aplikuar në fushën kozmetike, ekstrakti pluhur sinensis cordyceps përdoret për të zvogëluar kloasazën, pigmentin e moshës dhe ndihmon;
2.Aplikuar në fushën e ushqimit, ekstrakti pluhur sinensis cordyceps përdoret si aditivë ushqimi i shtuar në shumë lloje produktesh;
3.Aplikuar në fushën farmaceutike, ekstrakti pluhur sinensis cordyceps mund të përdoret si ilaçet themelore për të trajtuar sëmundjen cerebrovaskulare.