EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

Ekstrakt Boswellia Serrata

Nr Katalogu: QT170222027
Pamje (s): 1099

Emri i produktit: Pluhur ekstrakti Boswellia Serrata
Burimi Botanik: boswellia Serrata
Përbërësit aktivë: acidi boswellic
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrëshirë
Pamja: pluhur i bardhë-verdhë / pluhur i bardhë
Specifikim:
Acidet mastikë 65% 85% 90% Acidi Boswellic

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti Boswellia vjen nga rrëshira e pemës boswellia, e njohur gjithashtu si çiltër, është një ekstrakt lëngu pluhuri i verdhë-bardhë. Acidi α-Boswellic është përbërësit kryesorë të qetësisë (olibanum). Shtë një frenues specifik joredoks i 5-lipoksigjenazës i përdorur për trajtimin e inflamacionit. Boswellia serrata është indiferente indiane ose Salai. Gjendet në Rajasthan dhe Madhya Pradesh në Indi. Në mjekësinë Ayurvedic, indiferentizmi Indian (Boswellia serrata) është përdorur për qindra vjet për trajtimin e artritit.


Emri i produktit: Pluhur ekstrakti Boswellia Serrata
Burimi Botanik: Boswellia Serrata
Përbërësit aktivë: acidi boswellic
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrëshirë
Pamja: pluhur i bardhë-verdhë / pluhur i bardhë
Specifikim:
Acidet mastikë 65% 85% 90% Acidi Boswellic

1.Me funksionin e detumescence, ekstrakti i brishtë është përdorim për të trajtuar të kuqen dhe të fryrë;
2. Ekstrakt françeskash me funksion lehtësimin e dhimbjes dhe fuqizimin e qarkullimit të gjakut;
3. Ekstrakt françeskash që përdoret për gjakderdhje të dhimbshme dhe dhimbje të kraharorit / barkut të shkaktuara nga stanjacioni i gjakut;
4. Ekstrakt françeskash që përdoret për trajtime të dhimbjes së stomakut për shkak të depresionit emocional;

1. Si përbërës të ushqimit dhe pijeve.
2. Si përbërës të produkteve të shëndetshme.
3. Si ushqim plotëson përbërësit.
4. Si përbërës të industrisë farmaceutike dhe ilaçeve të përgjithshme.
5. Si një ushqim shëndetësor dhe përbërës kozmetikë