EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Kujdesi shëndetësor

5%, 10%, 20% Lutein

Nr Katalogu: QT170217002
Pamje (s): 1394

Emri i produktit: Lutein
Burimi Botanik: Tagetes erecta L
Emri Latin: Tagetes erekta L.
Përbërësi aktiv: Lutein
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Lulja
Formula: C14H12O3
Pamja: pluhur i imët portokalli
Specifikimi : 5% , 10% , 20% Lutein

Na kontaktoni
detajet e produktit

Lutein, një nga Carotenoids më të zakonshme të paraqitura gjerësisht në bimë veçanërisht perime me gjethe jeshile të errëta. Luteina sintetizohet vetëm nga vetë bima dhe si xanthofilat e tjera që zakonisht gjenden në perime me gjethe jeshile si spinaq, kale dhe Lule Marigold. Lutein është gjithashtu një pigment natyral shumë i rëndësishëm i verdhë në jetën tonë për shkak të ngjyrës së tij.


Emri i produktit: Lutein
Burimi Botanik: Tagetes erecta L
Emri Latin: Tagetes erekta L.
Përbërësi aktiv: Lutein
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Lulja
Formula: C14H12O3
Pamja: pluhur i imët portokalli
Specifikimi : 5%, 10%, 20%

1 Lutein mund të mbrojë shikimin tonë, me funksionin e vonimit të plakjes së syrit;
2. Luteina ka efektin antioksidant, duke zvogëluar rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare, sëmundjeve koronare të zemrës dhe kancerit;
3. Luteina mund të shtyjë procesin e hershëm të arteriosklerozës;
4. Luteina ka efekt të frenimit të kancerit, siç është kanceri i gjirit, kanceri i prostatës dhe kanceri kolorektal.

1. Zbatohet në fushën e ushqimit, si një lloj ngjyrues natyral, duke shtuar shkëlqim për mallrat;
2. E aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, luteina mund të plotësojë ushqyesit për sytë, dhe duke mbrojtur retinën;
3.Aplikuar në fushën e kozmetikës, luteina përdoret për të zvogëluar pigmentin e moshës tek njerëzit.