EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Aditivët e ushqimit

Ekstrakt domatesh 5% 10% likopen

Nr Katalogu: QT161123001
Pamje (s): 81

Emri i produktit: Ekstrakt domatesh
Burimi Botanik: Lycopersicum esculentum
Përbërësi aktiv: likopen
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fruta
Pamja: pluhur i kuq
Specifikimet: 5% 10% likopen

Na kontaktoni
detajet e produktit

Likopeni i ekstraktit të domates është një lloj pigmenti natyral që përmbahet në bimë. Kryesisht ekzistojnë në frutat e pjekura solanaceae të bimëve domate. Ajo është aktualisht në natyrën e bimës u gjet të jetë një nga antioksidantët më të fortë. Efekti i likopenit që pastron radikalet e lira sesa karotenoidet e tjerë dhe vitamina E, shuan vlerën e tij të oksigjenit konstante është 100 herë më shumë se vitamina E. Mund të kontrollojë në mënyrë efektive për shkak të plakjes, shtypjes imune të shkaktuar nga sëmundje të ndryshme. Likopeni thithet lehtësisht nga organizmi dhe është i pranishëm natyrshëm në plazmën dhe indet e njeriut në përqendrime më të larta se karotenoidet e tjera.


Emri i produktit: Ekstrakt domatesh
Burimi Botanik: Lycopersicum esculentum
Përbërësi aktiv: likopen
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fruta
Pamja: pluhur i kuq
Specifikimet: 5% 10% likopen

1 Ndihmon për të përmirësuar cilësinë e spermës, për të zvogëluar rrezikun e infertilitetit;
2 Mbrojtja e kardiovaskulare;
3 Rrezatimi anti-ultraviolet;
4 mutagjenezë shtypëse;
5 Anti-plakje dhe forcimin e imunitetit;
6 Përmirësimi i alergjive të lëkurës;
7 Përmirësimi i një larmi indesh të trupit;
8 Me parandalimin e osteoporozës, uljen e presionit të gjakut, uljen e astmës së shkaktuar nga ushtrimet dhe funksionet e tjera fiziologjike;
9 Parandalimi dhe përmirësimi i hiperplazisë prostatike; prostatiti dhe sëmundjet e tjera urologjike;

1 E aplikuar në fushën e ushqimit, përdoret kryesisht si aditivë ushqimi për ngjyrues dhe kujdes shëndetësor;
2 E aplikuar në fushën kozmetike, përdoret kryesisht për zbardhjen, mbrojtjen kundër rrudhave dhe mbrojtjen nga rrezatimi ultraviolet;
3 E aplikuar në fushën farmaceutike, bëhet në kapsulë.