EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Aditivët e ushqimit

Produkte te ndryshme

Stevia Ekstrakt fletë

Nr Katalogu: QT160929017
Pamje (s): 1028

Emri i produktit: Ekstrakti Stevia 95% pluhur i pastër stevioside
Burimi Botanik: Stevia Rebaudiana (Bertoni) Hemsl
Active Ingredient:SteviaRebaudioside-A 40%,50%,60%,80%,90%,95%,97%,98%
Stevia 90% 95% 98% (standardi JECFA)
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fletë
Oder: Karakteristike
Pamja: pluhur kafe
Specifikim:
95% 98% Reb-A

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti i stevia nuk përmban asnjë kalori dhe është thjesht i natyrshëm. Në të njëjtën kohë, në pesë vitet e fundit, agjensitë kryesore të sigurisë dhe ushqimit në botë kanë qenë aktive në pastrimin e përdorimit të ekstraktit të stevia në aplikimet e ushqimit dhe pijeve, përfshirë JECFA, AN-SES, FSANZ, FDA, EFSA. Ekstrakti i stevia u shtua në ushqime dhe pije pa efekte anësore ose alergji. Studimet kanë treguar që ekstrakti i stevia nuk ndikon në nivelin e sheqerit në gjak ose ndërhyn me insulinë. Studimet paraprake dhe klinike kanë treguar që përdorimi i ekstraktit të stevia është i sigurt për popullatën e përgjithshme, përfshirë njerëzit me diabet, fëmijët dhe gratë shtatzëna, si dhe njerëzit me efekte anësore ose alergji.


Emri i produktit: Ekstrakti Stevia 95% pluhur i pastër stevioside
Burimi Botanik: Stevia Rebaudiana (Bertoni) Hemsl
Active Ingredient:SteviaRebaudioside-A 40%,50%,60%,80%,90%,95%,97%,98%
Stevia 90% 95% 98% (standardi JECFA)
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fletë
Oder: Karakteristike
Pamja: pluhur kafe
Specifikim:

95% 98% Reb-A
90% Glucosyl Stevia


1. ndihmon në zgjidhjen e problemeve të ndryshme të lëkurës
2. kontrolloni presionin e lartë të gjakut
3. ndihmon në humbjen e peshës dhe zvogëlimin e dëshirave për ushqimin yndyror
4. anti-bakteriale
5. përmirësimi i shëndetit oral
6. përmirësojnë tretjen dhe funksionet gastrointestinale

1. Si një ëmbëlsues, përdoret kryesisht për ushqime me pak kalori, pije të gazuara, lëng, pije të ftohta, ëmbëlsira, produkte të konservuar dhe produkte ujorë.
2. Shtë zëvendësuesi më i kënaqshëm i sheqernave për pacientët me diabet, mbipesha, problemet kardiovaskulare, presioni i lartë i gjakut, kariesi dentar dhe ata që mbrojnë natyrën dhe kërkojnë shëndet.