EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Aditivët e ushqimit

Acidi rozmarin

Nr Katalogu: QT170209004
Pamje (s): 797

Emri i produktit: Ekstrakt gjethe rozmarine, 5% 8% 10% 30% acid rozemarinik
Burimi botanik: Rosmarinus officinalis L
Përbërësi aktiv: Acidi Rosemary
Metoda e provës: TLC / HPLC
Pjesa e përdorur: Bimë e tërë
Pamja: pluhur kafe
Specifikimet:
5%, 8%, 10%, 30% acid Rosmarinic,
4%,5%,8%,10%,20%,50% Carnosic acid,
98% Acid Ursolik

Na kontaktoni
detajet e produktit

Rozmarina është një bimë me vlerë natyrore të erëzave. Rrjedhin, gjethet dhe lulet e saj kanë një aromë të këndshme. Vaji aromatik i nxjerrë nga lulet dhe degëzat mund të përdoret për të formuar pastruesit e ajrit, parfumet, sapunet dhe lëndët e tjera të para kozmetike. Përdoret në pije, vajra të lëkurës, tonikë për flokët dhe pastrues të rrobave. Rozmarina është një erëz që përdoret zakonisht në ushqimin perëndimor, dhe shpesh përdoret shpesh në biftekë, patate dhe sende të tjera të pjekura. Thuhet se mbretëresha e lashtë hungareze i pëlqen të lahet me rozmarinë dhe të lashtët besonin se ajo mund të përmirësojë kujtesën, kështu që njihet edhe si far far në det. Kur anija humbet drejtimin e saj, marinari i humbur mund të përdorë këtë aromë të pasur për të gjetur vendndodhjen e tokës.


Emri i produktit: Ekstrakt gjethe rozmarine, 5% 8% 10% 30% acid rozemarinik
Burimi botanik: Rosmarinus officinalis L
Përbërësi aktiv: Acidi Rosemary
Metoda e provës: TLC / HPLC
Pjesa e përdorur: Bimë e tërë
Pamja: pluhur kafe
specifikimet:
5%, 8%, 10%, 30% acid Rosmarinic,
4%,5%,8%,10%,20%,50% Carnosic acid,
98% Acid Ursolik


1. Aktiviteti antioxidant dhe anti-tumor
2. Aktiviteti antimikrobik, antiviral kundër një sërë virusesh, përfshirë virusin herpes simplex (HSV) dhe HIV-1
3. qetësues të butë, ulje të ankthit dhe hipnotikë
4.Moduloni për humor dhe përmirësim njohës, qetësues të butë dhe ndihmë për gjumë
5. Karakteristikat e rritjes së kujtesës
6. Përdorni gjerësisht si një agjent qetësues dhe antibakterial të butë


1. Zbatohet në fushën e ushqimit.
2. Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor.
3. Aplikuar në fushën e kozmetikës.