EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Aditivët e ushqimit

Ekstrakt Dong quai

Nr Katalogu: QT160818042
Pamje (s): 890

Emri i produktit: Ekstrakt Dong Quai
Burimi Botanik: Ulliri Angelica Sinensis
Përbërësi kryesor: ligustilide
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Pamja: pluhur kafe
Specifikimet: 1% Ligustilide HPLC


Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstrakti Dong Quai, i njohur edhe si ekstrakt i Angelica, është rrënja e tharë e bimëve umbelliferae të bimëve Angelica Sinensis (Oliv.). Shtë një shtesë barishtore që përdoret për sëmundje të ndryshme. Rrjedhur nga rrënja e barishteve aromatike, është përdorur për një tonik tretës, çrregullime gjinekologjike dhe shumë gjendje të tjera. Gjithashtu një agjent aromatizues në disa ushqime, përdoret më shpesh dhe shitet si një pluhur kafe. Ligustilide jo vetëm që ka një efekt aktiv qetësues në myometrium, por edhe një rol efektiv në zvogëlimin e dhimbjes neurogjenike dhe inflamatore, kështu janë zhvilluar në një ilaç efektiv për trajtimin e sindromave të ndryshme të dhimbjes.


Emri i produktit: Ekstrakt quai Dong
Burimi Botanik: Ulliri Angelica Sinensis
Përbërësi kryesor: ligustilide
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Pamja: pluhur kafe
Specifikimet: 1% Ligustilide HPLC1.Mjekimi i rrahjeve të zemrës, megrimit dhe dëmtimeve nga rënia dhe gjithashtu pasurimi i gjakut.
2.Provimi i energjisë, gjallërisë dhe rezistencës ndaj sëmundjeve.
3.Mjekimi i anemisë, dhimbja e kokës, problemet venoze, imuniteti i ulët dhe problemet e rrjedhjes së gjakut periferik.
4.Rregullimi i hormoneve femërore, në trajtimin e shumicës së problemeve menstruale dhe menopauzës në shtatzëni dhe lindje.
5. Një tonik gjaku, duke promovuar prodhimin dhe qarkullimin e tij.
6. spazmat parandaluese, anijet zbutëse.


1.Aplikuar në fushën farmaceutike, pluhuri lidustilid mund të përdoret si lëndë e parë;
2.Aplikuar në industrinë ushqimore, pluhuri lidustilid mund të përdoret si aditivë;
3.Aplikuar në pije, pluhuri lidustilid mund të përdoret si aditivë;
4.Aplikuar në produktin shëndetësor, pluhuri lidustilid mund të përdoret si lëndë e parë.