EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Aditivët e ushqimit

Produkte te ndryshme

Ekstrakt brokoli

Nr Katalogu: QT170214001
Pamje (s): 4928

Emri i produktit: Pluhur ekstrakti brokoli
Burimi Botanik: Brassica oleracea L. var. botrytisL.
Përbërësi kryesor: Sulforaphane
Metoda e provës: Pjesa HPLC e përdorur: Farë
Pamja: Pluhur i verdhë
Specifikimet: Sulforaphane 0.1% 、 0.3% 、 0.5% 、 0.8%

1% 、 98% HPLC

Na kontaktoni
detajet e produktit

Sulforaphane është një përbërës që përmban squfur. Si metabolit i aglykonit të glukorafaninës glukozinolate (glukozinolat sulforafan), sulforafani bëhet një stimulues antioksidues dhe i fuqishëm i enzimave detoksifikuese endogjene. Brokoli përmban sasi të mëdha të sulforafanit, e cila është përbërësi më i fuqishëm natyror kundër kancerit në frutat dhe perimet që gjenden deri më tani. Sulforaphane nuk ka nevojë të konvertohet dhe mund të absorbohet drejtpërdrejt nga trupi, dhe ka më shumë se 90 prova klinike të lidhura janë duke u zhvilluar.


Emri i produktit: Pluhur ekstrakti brokoli
Burimi Botanik: Brassica oleracea L. var. botrytisL.
Përbërësi kryesor: Sulforaphane
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Fara
Specifikimet & Dukje:
Sulforaphane 0.1% HPLC pluhur i bardhë i lehtë
Sulforaphane 0.3% HPLC Pluhur i verdhë e lehtë
Sulforaphane 0.5% HPLC Pluhur i verdhë e lehtë
Sulforaphane 0.8% HPLC Pluhur i verdhë e lehtë
Pluhur i verdhë sulfolafan 1% HPLC
Vaji Viscous i Sulfafanit 98% HPLC
ekstrakt brokoli pluhur10: 1 ekstrakt proporcional i brokolit