EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Përbërësit kozmetikë

Ekstrakti i detit Kelp 50% 85% 95% Fucoidan

Nr Katalogu: QT180323004
Pamje (s): 84

Emri i produktit: Ekstrakt alga deti Kelp
Përbërësi kryesor: Fucoidan
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: bimë e tërë
Pamja: pluhur i bardhë
Specifikim:
50% 85% 95% Fucoidan

Na kontaktoni
detajet e produktit


Polisakaridi Fucoidan, ose deti, është një ekstrakt nga bima natyrale e Laminaria Japonica e cila është pluhur gri i lehtë pas përpunimit të veçantë të ekstraktit, morëm ekstraktin Fucoidan 5% -95%. Shtë një lloj sheqeri që gjendet në alga deti kafe.

Ekstrakt ekstrakt pluhur fucoidan nga fucus vesiculosus ekstrakt deti spiral