EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>API

Produkte te ndryshme

Ekstrakt Sophora e hidhur

Nr Katalogu: QT160804001
Pamje (s): 1216

Emri i produktit: Ekstrakt i rrënjëve të hidhura të Sophora
Përbërësi kryesor: Oxymatrine, matrine
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Pamja: pluhur i bardhë
Specifikimet: HPLC 98% matrinë HPLC 98% Oxymatrine

Na kontaktoni
detajet e produktit

Matrina është një alkaloid që prodhohet duke nxjerrë rrënjë të thata, bimë dhe fruta të bimës bishtajore Sophora flavescens nga një tretës organik siç është etanoli. Alkaloidet totale të Sophora flavescens L. është një term i përgjithshëm për të gjithë alkaloidet e Sophhora flavescens, përmbajtja e matrinës dhe oksymatrina është më e larta, dhe përbërësit e tjerë janë matrina, sophoridina, saponin e oksiduar, sophoridina dhe alkaloide të tjera. Një hetim intensiv mbi farmakologjinë dhe aplikimet klinike të këtyre alkaloideve ka vazhduar për dekadën e kaluar dhe mbetet një nga pikat kryesore të kërkimit mjekësor kinez. Aplikimet kryesore klinike të ekstraktit të rrënjës së soporës së hidhur janë trajtimi i personave me kancer, hepatiti viral, sëmundjet kardiake dhe sëmundjet e lëkurës.


Emri i produktit: Ekstrakt i rrënjëve të hidhura të Sophora
Përbërësi kryesor: Oxymatrine
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Pamja: pluhur i bardhë
Specifikimet: HPLC 98% matrinë HPLC 98% Oxymatrine1.Matrina përdoret gjerësisht në pesticide;
2.Matrina ka funksion të lehtësimit të nxehtësisë së brendshme;
3.Matrina ka efekt në anti-bakteret, anti-inflamator;
4.Matrina përdoret për shtypjen e sarkomës S180, anti-tumoret;
5.Matrina mund të kurojë bajamet, mastitë, të lëmojë astmën etj kur merret me gojë;
6.Matrina mund të përmirësojë simptomat e mungesës së leukociteve në mënyrë që të përmirësojë funksionin imunitar të trupit;
7.Matrina është efektive në trajtimin e vaginitis trichomonad, sëmundjes flagelate

1.Aplikuar në Farmaceutike si kapsula ose pilula;
2.Aplikuar në produktet funksionale të ushqimit dhe shëndetit si kapsula ose pilula;
3.Aplikuar në industrinë ushqimore: pije të tretshme në ujë;
4.Aplikuar në fushën e Kozmetikës.