EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>API

Produkte te ndryshme

98% HPLC Hydrochloride Vardenafil

Nr Katalogu: SQT20190404

Pamje (s): 8

Emri i produktit: Hydrochloride Vardenafil
Dukuria : Pluhur i bardhë
CAS Nr: 224785-91-5
Pastërtia: 98% HPLC
Numri i modelit: QT160805003
Formula molekulare : C23H33ClN6O4S
Pesha molekulare : 488.61
Standardi i klasës: Klasa e mjekësisë


Na kontaktoni
detajet e produktit


Vardenafil është ilaçi më i fundit në trajtimin më të fundit në botë për mosfunksionim ngrerë (ED). Vardenafil (INN) është një frenues PDE5 që përdoret për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë. Ardhja e saj ka sjellë mundësi të reja për trajtimin e mosfunksionimit ngrerë (ED). Indikimet dhe kundërindikimet e Vardenafil janë të njëjta si me frenuesit e tjerë PDE5; është i lidhur ngushtë në funksion me sildenafil citrat (Viagra) dhe tadalafil (Cialis). Tadalafil është strukturalisht i ndryshëm nga sildenafil dhe vardenafil. Koha relativisht e efektshme e Vardenafil është më e gjatë se ajo e sildenafilit. Dhe hidrokloruri i vardenafil është shumë i fuqishëm, shumë selektiv dhe tolerohet mirë.

1.Aktivizoni epsh brenda 15 deri 30 minuta.

2.Polongoni kohën e marrëdhënies seksuale.

3.Përmirësoni qëndrueshmërinë seksuale, merrni ereksionin natyral më të fortë dhe më të fortë.

4.be përdoret për të trajtuar në mënyrë të efektshme mosfunksionimin erektil (ED).

5.Nuk ka efekt anësor të dëmshëm, i sigurt pa varësi.

1. Përtej indikacioneve të tij për mosfunksionim ngrerë, vardenafili mund të jetë efektiv në trajtimin e derdhjes së parakohshme, ku mund të rrisë ndjeshëm kohën nga depërtimi i vaginës deri në derdhje.

2. Shtë i tretshëm në ujë dhe etanol. Pra, është një lëndë e parë ideale për verën afrodiziake, kapsulat e buta dhe lëngun oral.