EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Antioxidant

Ekstrakt gjethe gjethe Olea Europaea

Nr Katalogu: QT160817001

Pamje (s): 1220

Emri i produktit: Ekstrakt i gjetheve Olea Europaea
Burimi Botanik: Olea europaea L
Pjesa e përdorur: Fletë
Pamja: pluhur kafe
Përbërësi aktiv: Hydroxytyrosol
Specifikimet: 5% 10% 20% 50% Hidroksirirosol
Metoda e Testimit: HPLCNa kontaktoni
detajet e produktit

Dieta Mesdhetare është njohur prej kohësh si një dietë që përmirëson shëndetin dhe shëndetin e përgjithshëm. Ajo që nuk e dinë shumë është që vaji i ullirit, një lojtar kryesor në dietën mesdhetare, përmban një përbërje unike të quajtur oleuropein e cila siguron shijen karakteristike të vajit. Pema e ullirit (Olea europaea) prodhon oleuropeinë bujarisht në gjethet e saj, si dhe në frutat e ullirit. Tani me teknika speciale të përpunimit, nxjerrja e një forme të qëndrueshme, të standardizuar të oleuropeinës është në dispozicion në formë plotësuese që zakonisht quhet ekstrakt gjethe ulliri. Oleuropeina është një polifenol që mund të ndihmojë në uljen e kolesterolit të keq dhe presionit të gjakut (oleuropein vepron si bllokues natyral i kanalit të kalciumit), parandalon kancerin, mbron kundër dëmtimit oksidativ, dëbon organizmat e dëmshëm dhe ndihmon në mbrojtjen nga rënia konjitive. Karakteristikat shtesë anti-inflamatore dhe antioksiduese të ekstraktit të gjetheve të ullirit ofrojnë premtime në luftimin e arteriosklerozës, diabetit, kancerit, sëmundjeve neurodegjeneruese, madje dhe artritit.

Emri i produktit: Ekstrakt i gjetheve Olea Europaea
Emri Latin: Olea europaea L
Burimi Botanik: Olea europaea L fletë
Pjesa e përdorur: Fletë
Pamja: pluhur kafe
Përbërësi aktiv: Hydroxytyrosol
Specifikimet: 5% 10% 20% 50% Hidroksirirosol
Metoda e Testimit: HPLC