EN
Të gjitha kategoritë

Home>Produkte>Antioxidant

Ekstrakt Haematococcus Pluvialis 1% 2% 3% 4% 5% 10% Astaxanthin

Nr Katalogu: QT170410001
Pamje (s): 124

Emri i produktit: Ekstrakt Haematococcus Pluvialis
Burimi Botanik: Haematococcus Pluvialis
Përbërësi kryesor: Astaxanthin
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Algat
Erë: Karakteristike
Pamja: pluhur i kuq i errët
Specifikim:
Astaxanthin 1% 2% 3% pluhur (ferment)
Astaxanthin 2% 10% CWS pluhur (natyral)

Na kontaktoni
detajet e produktit

Astaxanthin është një pigment karotenoid që gjendet kryesisht në organizmat e kafshëve, por që gjithashtu ndodh në bimë. Shtë një antioksidant i fuqishëm i tretshëm në lipide. Astaxantina natyrore e njohur edhe si astacin, është një lloj përbërës i çmuar shëndetësor, përdoret për zhvillim për të përmirësuar imunitetin, anti-oksidimin, anti-inflamatorin, shëndetin e syve dhe trurit, rregullon lipidet e gjakut dhe të tjera produkte natyrale dhe të shëndetshme. Aktualisht, kryesorja që përdoret si lëndë e parë për ushqimin dhe ilaçin për shëndetin e njeriut; akuakultura (aktualisht salmon kryesor, trofta dhe salmon), aditivë për ushqimin e shpendëve dhe aditivë të kozmetikës. Mund të përmirësojë ndjeshëm imunitetin e trupit, për shkak të kombinimit jo specifik të tij me muskul skeletor, mund të largojë në mënyrë efektive radikalet e lira të cilat gjenerohen nga lëvizja e qelizave të muskujve, të forcojnë metabolizmin aerobik, kështu që ai ka një efekt të rëndësishëm kundër lodhjes.


Emri i produktit: Ekstrakt Haematococcus Pluvialis
Burimi Botanik: Haematococcus Pluvialis
Përbërësi kryesor: Astaxanthin
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Algat
Erë: Karakteristike
Pamja: pluhur i kuq i errët
Specifikim:
Astaxanthin 1% 2% 3% pluhur (ferment)
Astaxanthin 2% 10% CWS pluhur (natyral)
Astaxanthin 2% 3% 3.5% 4% 5% pluhur (natyral)
Vaj Astaxanthin 3% 5% 10% (Ferment)1. Me funksionin e pigmentit ushqimor natyral, Astaxanthin ka vlerë të pasur ushqyese dhe efekt të mirë ngjyrosjeje.
2. Astaxanthin ka aktivitet të shkëlqyer rezistues ndaj oksidimit, për sa i përket aktivitetit të pastrimit të radikalëve të lirë është 1000 herë më i lartë se sa VE natyral.
3. Astaxanthin mund të parandalojë arteriosklerozën dhe sëmundjet relative.
4. Astaxanthin mund të përdoret si aktivitet antikancerogjen për të forcuar funksionet e sistemit imunitar.
5. Përmirësoni shëndetin e sistemit nervor qendror.
6. Intensifikon metabolizmin energjetik të organizmit.

1. E aplikuar në fushën e ushqimit, përdoret kryesisht si aditivë ushqimi për pigment dhe kujdes shëndetësor.
2. E aplikuar në fushën e ushqimit të kafshëve, përdoret si një shtesë e re për ushqimin e kafshëve për ngjyrosjen, duke përfshirë salmonin e rritur në fermë dhe të verdhën e vezëve.
3. E aplikuar në fushën farmaceutike, përdoret kryesisht për të parandaluar kancerin dhe antioksidantin.
4. E aplikuar në fushën kozmetike, përdoret kryesisht për mbrojtjen e antioksidantëve dhe UV-ve.