EN
Të gjitha kategoritë

Ballina>Produkte>Antioxidant

Ekstrakt i farës së rrushit me 95% proanthocyanidins (OPC)

Nr Katalogu: QT160818064
Pamje (s): 1325

Emri i produktit: Ekstrakt i farës së rrushit
Burimi Botanik: Vitis vinifera L.
Emri Latin: Vitis Vinifera L
Përbërës aktiv: 95% proanthocyanidins (OPC)
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Fara
Oder: Erë e mirë dhe shije e hidhur
Pamja: pluhur kafe e kuqe
Specifikimet: 95% proanthocyanidins (OPC) UV

Na kontaktoni
detajet e produktit

Ekstraktet e farave të rrushit janë derivate industriale nga farat e rrushit të tërë që kanë një përqendrim të shkëlqyeshëm të vitaminës E, flavonoids, acidit linoleik dhe OPC. Në mënyrë tipike, nxjerrja e përbërësve të farës së rrushit ka qenë e njohur si polifenole, duke përfshirë proanthocyanidins oligomerike të njohura si antioksidantë. Rilearch tregon se ekstrakti i farës së rrushit mund të jetë veçanërisht i efektshëm në zvogëlimin e rrezikut të kancerit, sëmundjeve kardiovaskulare dhe një numri të sëmundjeve kronike të lidhura me plakjen. Studimet treguan se GSE ishte efektive në promovimin e citotoksicitetit (vdekjen e qelizave) në qelizat e kancerit, por që rritja dhe qëndrueshmëria e qelizave normale u mbajt. Ekspozimi i duhanit shkakton dëmtim të indit oksidativ dhe apoptozë, i cili mund të zvogëlohet me 10-85% nga antioksidantë siç është ekstrakti i farës së rrushit.

Emri i produktit: Ekstrakt i farës së rrushit
Burimi Botanik: Vitis vinifera L.
Emri Latin: Vitis Vinifera L
Përbërës aktiv: 95% proanthocyanidins (OPC)
Metoda e provës: UV
Pjesa e përdorur: Fara
Oder: Erë e mirë dhe shije e hidhur
Pamja: pluhur kafe e kuqe
Specifikimet: 95% proanthocyanidins (OPC) UV



Proanthocyanidin është një lloj bioflavonoid, që zotëron aftësi më të fortë anti-oksidues dhe radikal të lirë për pastrim. Efekti i oksidimit është 50 herë i vitaminës E, 20 herë vitaminë C.
1.Antoksidimi, pastrim radikal i lirë, duke parandaluar plakjen e lëkurës dhe rrezatimin UV.
2. Mbroni trurin dhe indin nervor nga oksidimi.
3.Mbajë shëndetin vaskular të kapilarëve dhe arterieve, rrit tensionin e enëve të gjakut dhe zvogëlon rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare.
4.Anti-kancer dhe parandalimi i kancerit.
5.Relektimi i problemeve me PMS dhe lehtësimi i tyre, edemë nga trauma e dëmtimit, venat me variçe, ënjtja e gjymtyrëve të poshtme dhe retinopatia.


Proanthocyanidin është një lloj i ri i anti-oksidantit natyror dhe efikas që nuk mund të sintetizohet nga trupi i njeriut, i përdorur gjerësisht në fushën farmaceutike, produkt shëndetësor, ushqim dhe kozmetikë.
1.Aplikuar në fushën farmaceutike, përdoret për trajtimin e sëmundjeve kardiovaskulare.
2.Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, është bërë në kapsulë, dhe është bërë në krye
Produkte ekstrakte natyrore e bimëve të pagueshme dhe zotëron reputacionin e produktit të kujdesit shëndetësor natyror dhe gojarisht kozmetikës në Amerikë.
3.Aplikuar në fushën e ushqimit, shtohet në tortë dhe djathë si exhanancer ushqyes dhe konservues jo-artificial
4.Aplikuar në fushën e kozmetikës, faktori kryesor i tij i efikasitetit të locionit të tonifikimit ose kremës, ai ka efikasitetin e refrimit, rezistencës ndaj rrudhave dhe shërimit të frekeve .Ai e bën lëkurën të butë, të hollë dhe të jetë i plotë me fleksibilitet.