EN
Të gjitha kategoritë

Ballina>Produkte>Antioxidant

Ekstrakti Rhizome Giant Knotweed 50%, resveratrol 98%

Nr Katalogu: QT170215015
Pamje (s): 3555

Emri i produktit: Resveratrol ekstrakt gjigant knotweed
Burimi Botanik: Polygonum Cuspidatum Sieb
Përbërësi kryesor: 50%, resveratrol 98%
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Dukje & Specifikimet:
50% Resveratrol HPLC e verdhë e lehtë
98% Resveratrol HPLC pluhur i bardhë

Na kontaktoni
detajet e produktit

Polygonum cuspidatum është një nga bimët e familjes Polygonaceae. Fillimisht është rritur në Azinë Lindore dhe është shpërndarë gjerësisht në Kinë. Polygonum cuspidatum përdoret në mjekësinë tradicionale kineze për të trajtuar një sërë sëmundjesh, duke përfshirë infeksione të mykut, inflamacione të ndryshme të lëkurës, sëmundje kardiovaskulare dhe sëmundje të mëlçisë. Resveratrol dhe emodin janë përbërësit kryesorë funksionalë të Polygonum cuspidatum. Studimet kanë treguar se resveratroli është i mirë për shëndetin kardiovaskular dhe qarkullimin e gjakut, lehtëson dhimbjet, largon nxehtësinë dhe detoksifikon.

Emri i produktit: Resveratrol ekstrakt gjigant knotweed
Burimi Botanik: Polygonum Cuspidatum Sieb
Përbërësi kryesor: 50%, resveratrol 98%
Metoda e provës: HPLC
Pjesa e përdorur: Rrënjë
Dukje & Specifikimet:
50% Resveratrol HPLC e verdhë e lehtë
98% Resveratrol HPLC pluhur i bardhë


1.Afektimi në sistemin kardiovaskular;
2.Anti-kancer;
3.N ushqeni dhe mbroni mëlçinë;
4. Ndikoj në metabolizmin e çështjes osseoze;
5.Ata-oksiduese dhe radikale të lira shuajnë;
6.Anti-bakteriale dhe anti-fungale.


1. Shtesa funksionale e ushqimit dhe shtesa shëndetësore
2. Farmaceutikë
3. Kozmetikë dhe produkte të kujdesit personal