EN
Të gjitha kategoritë

Faqja e Parë>Produkte>Antioxidant

Ekstrakt Eucommia Ulmoides

Nr Katalogu: QT170215010
Pamje (s): 873

Emri i produktit: ekstrakt pluhuri Eucommia / Eucommia ulmoides ekstrakt ulliri
Emri Latin: Eucommia ulmoides Oliv L
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Lëvorja
Pamja: pluhur i bardhë
Erë: Karakteristike
Specifikimet: 15% 25% 98% Acidi Chlorogenic

Na kontaktoni
detajet e produktit

Eucommia Ulmoides është një barishte që përdoret si çaj në Kinë dhe nga mjekët tradicionalë kinezë për të trajtuar presionin e lartë të gjakut. Në mjekësinë tradicionale kineze, Cortex Eucommiae Ekstrakt konsiderohet barishte kryesore që përdoret për të rritur funksionet e yang në trup. Acidi klorogjenik, një ester i acidit kafeik dhe acidit quinik, është një përbërës kryesor fenolik dhe mund të izolohet lehtësisht nga ulukides Eucommia dhe Lonicera japonica. Itshtë i njohur si një antioksidant dhe një frenues i aktivitetit nxitës të tumorit të estrove forbol, gjithashtu ngadalëson lëshimin e glukozës në rrjedhën e gjakut pas një vakt. prandaj mund të kontribuojë në parandalimin e Diabeteve Mellitus dhe sëmundjeve kardiovaskulare.


Emri i produktit: ekstrakt pluhuri Eucommia / Eucommia ulmoides ekstrakt ulliri
Emri Latin: Eucommia ulmoides Oliv L
Metoda e provës: HPLC / UV
Pjesa e përdorur: Lëvorja
Pamja: pluhur i bardhë
Erë: Karakteristike
Specifikimet: 15% 25% 98% Acidi Chlorogenic1. efektet antipertensionale dhe jo toksike pa efekte anësore.
2. efektet anti-tumore
3. efektet e forcimit të veshkave dhe forcimit të funksionit imunitar
4. Antioksidues, anti-plakje, kundër radikalëve të lirë, duke promovuar metabolizmin
5. antibakteriale, anti-inflamatore.
6. Funksione të tjera: diuretik, fshikëz e tëmthit, yndyrë në gjak, mbrojtje të fetusit.


1. E aplikuar në fushën e ushqimit, është një lloj ushqimi ideal jeshil për të ulur peshën;
2. Aplikuar në fushën e produktit shëndetësor, selinoja mund humor të qëndrueshëm dhe të eleminojë irritues;
3. Aplikuar në fushën farmaceutike, për të trajtuar reumatizmin dhe përdhes ka efekt të mirë.