EN
כל הקטגוריות

דף הבית>מוצרים ->בריאות הציבור

כורכום חלץ

מספר קטלוגי: QT160818071

תצוגות (ים): 2129

שם מוצר: תמצית שורש כורכום
שם לטיני: Curcuma longa L
מקור הצמח: Curcuma longa L
מרכיב פעיל: כורכומין
שיטת בדיקה: HPLC
חלק בשימוש: שורש
ריח: ריח טוב
מראה: אבקה צהובה
מִפרָט:
כורכומינואידים 95% CPLC

יצירת קשר
פרטי מוצר

כורכומין הוא הכורכומינואיד העיקרי שנמצא בכורכום התבלינים, שהוא בן למשפחת הג'ינג'ר (Zingiberaceae). כורכומין משמש לרוב לייצור אבקת קארי ובכך מעניק לו את הצבע המיוחד. כמו כן, זהו תוסף תזונה במוצרי בריאות. זה מיושם לעתים קרובות בתרופות נגד סרטן, מזון ומשקאות פונקציונליים, תוספי תזונה.

שם מוצר: תמצית שורש כורכום

שם לטיני: Curcuma longa L
מקור הצמח: Curcuma longa L
מרכיב פעיל: כורכומין
שיטת בדיקה: HPLC
חלק בשימוש: שורש
מראה: אבקה צהובה
מִפרָט:
כורכומינואידים 95% CP
כורכומינואידים 10% (מסיסים במים)
כורכומינואידים 65%
אבקת כורכום TLC
כורכומינואידים 95% USP
כורכומין 99% (סינתטיות)
כורכומינואידים (חלקיקים 20-60 רשת)

1. השפעת הורדת ליפידים, תמצית כורכומין יכולה לעכב את צמיחת תאי הסרטן
2. לתמצית הכורכומין השפעות אנטי-דלקתיות, ההתנגדות החיידקית המקורית, עיכבה משמעותית את צבירת הטסיות
3. תמצית כורכומין יכולה להגביר את היווצרות המרה והפרשת המרה, ולקדם כולציסטוקינין
4. הפסקת תופעות ההיריון, השפעות נוגדות חמצון, השפעות קלות תפקיד בסינתוס הביולוגי מעכב PGS
כחומרי גלם של תרופות לווסת דלקתית ולוויסות הווסת, הוא משמש בעיקר ב
תחום תרופות;
6. כמוצרים לוויסות הווסת, הוא משמש בעיקר בתעשיית מוצרי בריאות;
7. כמו פיגמנטים, תוספי מזון של תיבול, הוא משמש בעיקר בתעשיית הקוסמטיקה
8. יתרונות בריאותיים ושימושים לתוספי כורכום בכורכום