EN
כל הקטגוריות

דף הבית>מוצרים ->בריאות הציבור

5%, 10%, 20% לוטאין

מספר קטלוגי: QT170217002
תצוגות (ים): 1394

שם מוצר: לוטאין
המקור הבוטני: Tagetes erecta L
שם לטיני: Tagetes erecta L.
מרכיב פעיל: לוטאין
שיטת בדיקה: HPLC
חלק בשימוש: פרח
נוסחה: C14H12O3
מראה: אבקה דקה כתומה
מפרט : 5% , 10% , 20% לוטאין

יצירת קשר
פרטי מוצר

לוטאין, אחד הקרוטנואידים הנפוצים ביותר המוצג בצמחים במיוחד בירקות עלים ירוקים כהים. לוטאין מסונתז רק על ידי הצמח עצמו וכמו קסנטופילים אחרים הנמצאים בדרך כלל בירקות עליים ירוקים כמו תרד, קייל ופרח ציפורני חתול. לוטאין הוא גם פיגמנט צהוב טבעי מאוד חשוב בחיינו בגלל צבעו.


שם מוצר: לוטאין
המקור הבוטני: Tagetes erecta L
שם לטיני: Tagetes erecta L.
מרכיב פעיל: לוטאין
שיטת בדיקה: HPLC
חלק בשימוש: פרח
נוסחה: C14H12O3
מראה: אבקה דקה כתומה
מפרט : 5%, 10%, 20%

לוטאין 1 יכול להגן על הראייה שלנו, עם הפונקציה של עיכוב הזדקנות העין;
2. לוטאין הוא בעל השפעה נוגדת חמצון, ומפחית את הסיכון למחלות לב וכלי דם, מחלות לב כליליות וסרטן;
3. לוטאין יכול לדחות את תהליך טרשת העורקים המוקדמת;
4. לוטאין יש השפעה של עיכוב סרטן, כמו סרטן שד, סרטן הערמונית וסרטן המעי הגס.

1. מיושם בתחום המזון, כסוג של צבע טבעי, מוסיף ברק לסחורות;
2. מיושם בתחום מוצרי בריאות, לוטאין יכול לחדש את המזון לעיניים ולהגן על הרשתית;
3. מיושם בתחום הקוסמטיקה, לוטאין משמש להפחתת פיגמנט הגילאים של אנשים.