EN
همه دسته بندی ها

خانه>محصولات>مراقبت های بهداشتی

عصاره رزماری

شماره کاتالوگ: QT170209004

بازدید (بازدید کنندگان): 3217

نام محصول: عصاره رزماری
نام گیاه شناسی: Rosmarinus officinalis L
قسمت مورد استفاده: سبزی کامل
مواد تشکیل دهنده فعال: اسید کارنوسیک؛ Rosmarinic acid؛ اسید اورسولیک


تماس با ما
جزئیات محصول

رزماری یک گیاه ادویه دار طبیعی است. ساقه ها ، برگ ها و گل های آن عطر دلپذیری دارند. روغن معطر استخراج شده از گل و شاخه های گل می تواند برای فرموله کردن هوا ، عطرها ، صابون ها و سایر مواد اولیه آرایشی استفاده شود. در نوشیدنی ها ، روغن های پوستی ، تونیک مو و مواد شوینده لباسشویی استفاده می شود. رزماری یک ادویه رایج در غذاهای غربی است و بخصوص در استیک ، سیب زمینی و سایر کالاهای پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد. گفته می شود که ملکه باستانی مجارستان دوست دارد با رزماری حمام کند و پیشینیان معتقد بودند که می تواند حافظه را تقویت کند ، بنابراین به عنوان فانوس دریایی نیز در دریا شناخته می شود. وقتی کشتی جهت خود را گم کرد ، ملوان گمشده می تواند از این عطر غنی برای یافتن محل زمین استفاده کند.

نام محصول: عصاره رزماری

کاس شماره: 20283-92-5

فرمول: C18H16O8

وزن مول: 360.318

منبع گیاه شناسی: رزماری

حلال های استخراج: آب خالص ، اتانول

قسمت مورد استفاده: سبزی کامل

مواد تشکیل دهنده فعال: اسید کارنوسیک؛ Rosmarinic acid؛ اسید اورسولیک

ظاهر: پودر زرد قهوه ای

روش عصاره: آب / اتانول

مشخصات فنی:

اسید کارنوزیک 4٪ -60٪؛ Rosmarinic acid 2.5٪ -98٪؛

اسید اورسولیک 98٪