EN
همه دسته بندی ها

خانه>محصولات>افزودنی های مواد غذایی

محصولات مرتبط

عصاره ماریگلد

شماره کاتالوگ: QT170217002
بازدید (بازدید کنندگان): 3408

نام محصول: عصاره گل ماریگلد
منبع گیاه شناسی: Tagetes erecta L
نام لاتین: Tagetes erecta L.
مواد لازم: لوتئین
روش آزمایش: HPLC
قسمت مورد استفاده: گل
فرمول: C14H12O3
ظاهر: پودر ریز پرتقال
مشخصات فنی:
5٪ , 10٪ , 20٪ Zeaxanthin HPL

تماس با ما
جزئیات محصول

لوتئین ، یکی از رایج ترین کاروتنوئیدها است که به طور گسترده در گیاهان بخصوص سبزیجات برگ سبز تیره مشاهده می شود. لوتئین فقط توسط خود گیاه و مانند سایر گزانتوفیل ها تولید می شود که معمولاً در سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج ، کلم و گل گل ماریگلد یافت می شود. لوتئین نیز به دلیل رنگی که دارد ، یک رنگدانه زرد طبیعی بسیار مهم در زندگی ما است.

نام محصول: عصاره گل ماریگلد

منبع گیاه شناسی: Tagetes erecta L
نام لاتین: Tagetes erecta L.
مواد لازم: لوتئین
روش آزمایش: HPLC
قسمت مورد استفاده: گل
فرمول: C14H12O3
ظاهر: پودر ریز پرتقال
مشخصات فنی:
5٪ , 10٪ , 20٪ Zeaxanthin HPLC
5٪ لوتئین HPLC با 10٪ , 20٪
HPLC 10: 1 Marigold Extract
لوتئین 6٪ و Zeaxanthin 1٪ HPLC

1 لوتئین با عملکرد تأخیر در پیری چشم می تواند از بینایی ما محافظت کند.
2. لوتئین اثر آنتی اکسیدانی دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ، بیماری عروق کرونر قلب و سرطان را کاهش می دهد.
3. لوتئین می تواند روند آترواسکلروز زودرس را به تعویق بیندازد.
4- لوتئین اثر مهار کننده سرطان مانند سرطان پستان ، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ دارد.

1. کاربردی در زمینه مواد غذایی ، به عنوان نوعی ماده رنگ کننده طبیعی ، افزودن درخشش برای کالاها.
2. لوتئین در زمینه محصولات بهداشتی می تواند مواد مغذی را برای چشم ها و محافظت از شبکیه تکمیل کند.
3. در زمینه آرایشی کاربرد دارد ، لوتئین برای کاهش رنگدانه سن افراد استفاده می شود