EN
همه دسته بندی ها

خانه>محصولات>مواد آرایشی

محصولات مرتبط

عصاره جلبک دریایی Kelp 50٪ 85٪ 95٪ Fucoidan

شماره کاتالوگ: QT180323004
بازدید (بازدید کنندگان): 84

نام محصول: عصاره جلبک دریایی کلپ
ماده اصلی: Fucoidan
روش تست: UV
قسمت مورد استفاده: گیاه کل
ظاهر: پودر سفید
مشخصات فنی:
50٪ 85٪ 95٪ فوكوئیدان

تماس با ما
جزئیات محصول


Fucoidan ، یا پلی ساکارید جلبک دریایی ، عصاره ای از گیاه طبیعی Laminaria Japonica است که پس از پردازش عصاره مخصوص ، پودر خاکستری روشن است ، ما 5٪ -95٪ عصاره فوکوئید را بدست آوردیم. نوعی قند است که در جلبک دریایی قهوه ای یافت می شود.

عصاره جلبک دریایی پودر فوکویید از عصاره جلبک دریایی مارپیچ fucus vesiculosus