EN
همه دسته بندی ها

خانه>محصولات>آنتی اکسیدان

عصاره بذر انگور با 95٪ پرونتوسیانیدین ها (OPC)

شماره کاتالوگ: QT160818064
بازدید (بازدید کنندگان): 1325

نام محصول: عصاره دانه انگور
منبع گیاه شناسی: Vitis vinifera L.
نام لاتین: Vitis Vinifera L
ماده فعال: 95٪ پروانتوسیانیدین ها (OPC)
روش تست: UV
قسمت مورد استفاده: بذر
اودر: بو و طعم تلخ
ظاهر: پودر قهوه ای قرمز
مشخصات: 95٪ اشعه ماوراء بنفش پروانتوسیانیدین (OPC)

تماس با ما
جزئیات محصول

عصاره بذر انگور مشتقات صنعتی از دانه های انگور کامل است که غلظت زیادی از ویتامین E ، فلاونوئیدها ، اسید لینولئیک و OPC دارد. به طور معمول ، استخراج ترکیبات دانه انگور به عنوان پلی فنول شناخته شده است ، از جمله آنتی اکسیدانهای الیگومریک به عنوان آنتی اکسیدان ها شناخته شده اند. تحقیقات نشان می دهد عصاره دانه انگور ممکن است به ویژه در کاهش خطر سرطان ، بیماریهای قلبی عروقی و تعدادی از بیماریهای مزمن مرتبط با پیری مؤثر باشد. تحقیقات نشان داد كه GSE در تكثیر سمیت سلولی (مرگ سلولی) در سلولهای سرطانی مؤثر است ، اما رشد و زنده ماندن سلولهای طبیعی حفظ شده است. قرار گرفتن در معرض دخانیات باعث آسیب بافت اکسیداتیو و آپوپتوز می شود که توسط آنتی اکسیدان هایی مانند عصاره دانه انگور می توان 10-85٪ کاهش یافت.

نام محصول: عصاره دانه انگور
منبع گیاه شناسی: Vitis vinifera L.
نام لاتین: Vitis Vinifera L
ماده فعال: 95٪ پروانتوسیانیدین ها (OPC)
روش تست: UV
قسمت مورد استفاده: بذر
اودر: بو و طعم تلخ
ظاهر: پودر قهوه ای قرمز
مشخصات: 95٪ اشعه ماوراء بنفش پروانتوسیانیدین (OPC)



Proanthocyanidin نوعی بیوفلاوونوئید است ، که دارای توانایی ضد عفونی کننده قوی تر و رادیکال آزاد است. اثر اکسیداسیون آن 50 بار ویتامین E ، 20 برابر ویتامین C است.
1. اکسیداسیون آنتی اکسیدان ، اصلاح رادیکال آزاد ، جلوگیری از پیری پوست و اشعه ماوراء بنفش.
2. از مغز و بافت عصبی از اکسیداسیون محافظت کنید.
3. حفظ سلامت عروق مویرگی و شریان ، افزایش تنش عروقی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی.
4- سرطان ضد سرطان و جلوگیری از سرطان.
5- برطرف کردن مشکلات PMS و کاهش آن ، ورم ناشی از آسیب دیدگی ، واریس ، تورم اندام تحتانی و رتینوپاتی.


Proanthocyanidin نوعی جدید از آنتی اکسیدان طبیعی و کارآمد است که نمی تواند توسط بدن انسان سنتز شود ، از آن به طور گسترده ای در زمینه دارویی ، محصولات بهداشتی ، غذایی و آرایشی استفاده می شود.
1. در زمینه دارویی کاربردی ، برای درمان بیماری های قلبی عروقی استفاده می شود.
2. کاربردی در زمینه محصولات بهداشتی ، آن را به کپسول ساخته شده ، و آن را به بالا تبدیل شده است
محصول عصاره گیاه طبیعی قابل چاپ و دارای شهرت محصول مراقبت از سلامت طبیعی و لوازم آرایشی به صورت خوراکی در آمریکا است.
3. کاربردی در زمینه مواد غذایی ، آن را به عنوان مواد مغذی غذایی و نگهدارنده غیر مصنوعی به کیک و پنیر اضافه می کنند
4. کاربردی در زمینه لوازم آرایشی ، عامل اصلی آن برای تسکین لوسیون یا کرم است ، این کارآیی تجدید قارچ ، مقاوم در برابر خیس شدن و پختن ترکه را دارد.