EN
ĉiuj Kategorioj

hejmo>produktoj>Sanzorgo

5%, 10%, 20% luteino

Ne Katalogo: QT170217002
Rigardu (j): 1394

Produkta nomo: Luteino
Botanika Fonto: Tagetes erecta L
Latina nomo: Tagetes erecta L.
Aktiva Ingredienco: Luteino
Testmetodo: HPLC
Parto Uzita: Floro
Formulo: C14H12O3
Aspekto: Oranĝa fajna pulvoro
Specifo : 5% , 10% , 20% Luteino

kontaktu nin
Plej Informoj

Luteino, unu el la plej oftaj karotenoidoj vaste prezentataj en plantoj precipe malhelverdaj foliaj legomoj. La luteino estas sintezita nur de planto mem kaj kiel aliaj xantofiloj, kiuj estas kutime trovitaj en verdaj foliaj legomoj kiel spinacoj, kaleoj kaj floreto. Luteino ankaŭ estas tre grava natura flava pigmento en niaj vivoj pro sia koloro.


Produkta nomo: Luteino
Botanika Fonto: Tagetes erecta L
Latina nomo: Tagetes erecta L.
Aktiva Ingredienco: Luteino
Testmetodo: HPLC
Parto Uzita: Floro
Formulo: C14H12O3
Aspekto: Oranĝa fajna pulvoro
Specifo : 5%, 10%, 20%

1 Luteino povas protekti nian vidon, kun la funkcio de prokrastado de maljuniĝanta okulo;
2 La luteino havas la antioksidan efikon, malpliigante la riskon de kardiovaskula malsano, koronaria kormalsano kaj kancero;
3 Luteino povas prokrasti fruan procezon de aterosklerozo;
4 Luteino havas efikon inhibi kanceron, kiel mama kancero, prostato-kancero kaj kolorektala kancero.

1 Aplikita en manĝa kampo, kiel speco de natura coloranto, aldonanta brilon por varoj;
2 Aplikita en sano-produkta kampo, luteino povas replenigi nutraĵojn por okuloj, kaj protekti retinon;
3. Aplikita en kosmetika kampo, luteino estas uzata por malpliigi aĝan pigmenton de homoj.