EN
alle kategorier

Hjem>Produkt>Health Care

Rosmarinekstrakt

Katalognummer: QT170209004

Visning (er): 3217

Produktnavn: Rosmarinekstrakt
Botanisk navn: Rosmarinus officinalis L
Brugt del: Hele urt
Aktiv ingrediens: Carnosic Acid; Rosmarinsyre; Ursolsyre


Kontakt os
Produktdetaljer

Rosmarin er en værdifuld naturlig krydderiplant. Dens stængler, blade og blomster har en behagelig aroma. Den aromatiske olie, der er udvundet fra blomster og kviste, kan bruges til at formulere luftrensere, parfume, sæber og andre kosmetiske råvarer. Brugt i drikkevarer, hudolier, hårfarve og vaskevaskemidler. Rosmarin er et ofte brugt krydderi i vestlig mad og bruges især ofte i bøffer, kartofler og andre bagværk. Det siges, at den antikke ungarske dronning kan lide at bade med rosmarin, og de gamle troede, at det kan forbedre hukommelsen, så det er også kendt som fyret på havet. Når skib mister sin retning, kan den mistede sejler bruge denne rige aroma til at finde landets placering.

Produktnavn: Rosmarinekstrakt

Cas-nr .: 20283-92-5

Formel: C18H16O8

Molvægt: 360.318

Botanisk kilde: Rosemary

Opløsningsmidler til ekstraktion: Oprenset vand, Ethanol

Brugt del: Hele urt

Aktiv ingrediens: Carnosic Acid; Rosmarinsyre; Ursolsyre

Udseende: Brunligt gult pulver

Ekstraktionsmetode: Vand / Ethanol

Specifikationer:

Carnosic acid 4% -60%; Rosmarinsyre 2.5% -98%;

Ursolsyre 98%