EN
alle kategorier

Hjem>Produkt>Health Care

5%, 10%, 20% lutein

Katalognummer: QT170217002
Visning (er): 1394

Produktnavn: Lutein
Botanisk kilde: Tagetes erecta L
Latinsk navn: Tagetes erecta L.
Aktiv ingrediens: lutein
Testmetode: HPLC
Brugt del: Blomst
Formel: C14H12O3
Udseende: Orange fint pulver
Specifikation : 5% , 10% , 20% lutein

Kontakt os
Produktdetaljer

Lutein, en af ​​de mest almindelige carotenoider, der i vid udstrækning er præsenteret i planter, især mørkegrønne blade grøntsager. Lutein syntetiseres kun af selve planten og ligesom andre xanthophyller, som normalt findes i grønne bladgrøntsager som spinat, grønnkål og ringblomst. Lutein er også et meget vigtigt naturligt gult pigment i vores liv på grund af dets farve.


Produktnavn: Lutein
Botanisk kilde: Tagetes erecta L
Latinsk navn: Tagetes erecta L.
Aktiv ingrediens: lutein
Testmetode: HPLC
Brugt del: Blomst
Formel: C14H12O3
Udseende: Orange fint pulver
Specifikation : 5%, 10%, 20%

1 Lutein kan beskytte vores syn med funktionen af ​​at forsinke øjets aldring;
2. Lutein har den antioxidante effekt, hvilket reducerer risikoen for hjerte-kar-sygdom, koronar hjertesygdom og kræft;
3. Lutein kan udskyde tidlig åreforkalkningsproces;
4. Lutein har effekt af hæmning af kræft, såsom brystkræft, prostatacancer og kolorektal kræft.

1. Anvendt i fødevareområdet som en slags naturlig farvestof, der tilsætter glans til varer;
2. Anvendt inden for sundhedsproduktområdet kan lutein genopfylde nærende stoffer for øjnene og beskytte nethinden;
3. Anvendt inden for kosmetik, anvendes lutein til at reducere alderspigment af mennesker.