EN
alle kategorier

Hjem>Produkt>Tilsætningsstoffer til fødevarer

Rosmarinsyre

Katalognummer: QT170209004
Visning (er): 797

Produktnavn: Rosmarinbladekstrakt, 5% 8% 10% 30% rosmarininsyre
Botanisk ressource: Rosmarinus officinalis L
Aktiv ingrediens: Rosmarinsyre
Testmetode: TLC / HPLC
Brugt del: Hele planten
Udseende: Brun pulver
Specifikationer:
5%, 8%, 10%, 30% rosmarinsyre,
4%,5%,8%,10%,20%,50% Carnosic acid,
98% ursolsyre

Kontakt os
Produktdetaljer

Rosmarin er en værdifuld naturlig krydderiplant. Dens stængler, blade og blomster har en behagelig aroma. Den aromatiske olie, der er udvundet fra blomster og kviste, kan bruges til at formulere luftrensere, parfume, sæber og andre kosmetiske råvarer. Brugt i drikkevarer, hudolier, hårfarve og vaskevaskemidler. Rosmarin er et ofte brugt krydderi i vestlig mad og bruges især ofte i bøffer, kartofler og andre bagværk. Det siges, at den antikke ungarske dronning kan lide at bade med rosmarin, og de gamle troede, at det kan forbedre hukommelsen, så det er også kendt som fyret på havet. Når skib mister sin retning, kan den tabte sejler bruge denne rige aroma til at finde landets placering.


Produktnavn: Rosmarinbladekstrakt, 5% 8% 10% 30% rosmarininsyre
Botanisk ressource: Rosmarinus officinalis L
Aktiv ingrediens: Rosmarinsyre
Testmetode: TLC / HPLC
Brugt del: Hele planten
Udseende: Brun pulver
Specifikationer:
5%, 8%, 10%, 30% rosmarinsyre,
4%,5%,8%,10%,20%,50% Carnosic acid,
98% ursolsyre


1. Antioxidant og antitumoraktivitet
2.Antimikrobiel, antiviral aktivitet mod en række vira, herunder herpes simplex virus (HSV) og HIV-1
3. Milde beroligende midler, angstreduktion og hypnotika
4.Modulere til humør og kognitiv forbedring, mild beroligende middel og søvnhjælp
5. Mindehøjeforbedrende egenskaber
6. Brug stort set som et mildt beroligende middel og antibakterielt middel


1. Anvendt i fødevareområdet.
2. Anvendt inden for sundhedsproduktområdet.
3. Anvendt inden for kosmetik.