Sve kategorije

POČETNA>vijesti>Kompanija News

Izložba SQT-Sunshine Bio-Tech 2019 Vitafoods Asia uspešno je završena.

Datum: 2019-09-26

5. septembra u 00:26 sati završena je 9. izložba Vitafoods Asia 2019 u Singapurskom međunarodnom izložbenom centru.

Vitafoods Asia prva je azijska izložba prehrambenih i zdravstvenih proizvoda, što je blagdan industrije i put žetve.

Naša kompanija je na ovoj izložbi dobila više od 300 kupaca. Mnogi kupci su prošli naše profesionalne poslovne usluge i izvrsnim poznavanjem proizvoda su vrlo zadovoljni, Sve uzorke izložbe su kupci oduzeli. A naša kompanija je također prikupila mnogo vrijednih komentara prijatelja kupaca.

Naša kompanija posvećena je razvoju, istraživanju i prodaji u cjelini, fokusirajući se na ekstrakt biljaka više od deset godina. Posljednjih godina naša kompanija postigla je odličan kvalitet proizvoda i učinila našu prodajnu mrežu u Evropi i Americi stabilnijom. Puni smo uvjerenja i odlučnosti za budući rad. Naša kompanija će i dalje podržavati istraživanje i razvoj novih proizvoda i graditi svoje temeljne proizvode, opsluživati ​​svakog našeg kupca. Zadovoljstvo korisnika je pokretačka snaga za kretanje naprijed! Evo, strašno hvala na podršci, našim kupcima!

Na kraju, želim da ova izložba bude potpuni uspjeh i želim da svaka berba prijatelja bude puna. Hvala!