Sve kategorije

POČETNA>vijesti>Kompanija News

2019 SQT sunca Bio-Tech koji prisustvuje Supplyside West 2019 u Americi

Datum: 2019-12-24

SQT Sunshine Bio-Tech fokus na ekstrakt biljaka šest godina i trgovac specijaliziran za ekstrakte proizvoda aditiva u hrani, zdravstvo, medicinsku njegu care njegu kože itd., Profesionalna, fokusirana, kvaliteta je naša stalna potraga za proizvodima sve vrijeme.

Ujutro je svečano otvorena dvodnevna izložba u dvorani Expo, Las Vegas, Amerika.

Izložba TheSupplyside West 2019 uspješno se održava već 23 godine. Utjecaj i razmjera ovogodišnje izložbe Supplyside West 2019 bit će veći od bilo koje prethodne, a privući će 15,000 profesionalnih izlagača i publike iz 65 zemalja i regija. Izložba Supplyside West 2019 profesionalna je izložba koja je fokusirana na biljne ekstrakte, sirovine funkcionalne hrane 、 medicinska 、 kozmetika i zdravstvena zaštita. Potrošači sve više cijene sastojke hrane i pića, zdravstvene zaštite i kozmetičke medicine.

Na ovoj izložbi naša kompanija uglavnom prikazuje deset glavnih proizvoda i 29 konvencionalnih proizvoda, prikazujući sve aspekte naše i profesionalne karakteristike.

Na kraju, poželite našoj kompaniji uspjeh na ovoj izložbi!