Sve kategorije

POČETNA>vijesti>Kompanija News

2019 SQT sunce: Nova prekretnica postavljena za plovidbu

Datum: 2019-09-19

Odgovorna za povjerenje i podršku novih i starih kupaca, Sunshine Biotech će i dalje podupirati znanstvene i tehnološke inovacije, osiguranje kvalitete i uspostaviti dobru vjeru u nastojanju stvaranja izvrsnosti!

Ujutar septembra 19th, 2019, uspješno je održana ceremonija početka uređenja naše nove poslovne zgrade. Qin Hao, predsednik naše kompanije i predstavnici zaposlenih prisustvovali su i bili svedoci nove prekretnice. Nova poslovna zgrada nalazi se u zoni industrijskog razvoja Changsha High Tech, jugozapadnom uglu puta Jiaoquan, aveniji Lugu, u neposrednoj blizini Zoomliona, kineske velike kompanije podružnice Luyuan, Tianying Electric co., Itd. kompletno i lijepo okruženje.

Naša nova poslovna zgrada prostire se na površini od 1800 kvadratnih metara, a podijeljena je u četiri odjela: Odjeljenje za materijale; Centar za kontrolu kvaliteta i istraživanje i razvoj; Odjel za domaću i stranu prodaju odjela marketinga. Nakon dovršetka nove poslovne zgrade, naše uredsko osoblje premašit će 200 ljude, od kojih je 25% znanstveno istraživačko osoblje. Od 2020-a, ulaganje u financiranje istraživanja povećalo se na 3% prodaje, a povoljni proizvodi u industriji proširili su se na više od 10, a godišnja prodaja proizvoda s neovisnim pravima intelektualnog vlasništva dosegla je više od 80%, stvarajući profesionalne i e-trgovina velikih razmjera, tim za podršku marketingu i lancu nabave. Očekivana godišnja vrijednost proizvodnje premašit će 100 miliona USD. Naš Sunshine Biotech će ojačati i pružiti bolju uslugu svijetu! Učinite svijet dovoljno zdravlja i sunčanja!

Molimo svjedoka našeg rasta!